Κοντά στα παιδιά με... ελληνικό φαγητό ο Ντίμι! (pics)

Κοντά στα παιδιά με... ελληνικό φαγητό ο Ντίμι! (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Κοντά στα παιδιά με... ελληνικό φαγητό ο Ντίμι! (pics)

bet365

Ένα απόγευμα... ελληνικής γαστρονομίας και διασκέδασης πρόσφερε ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος σε δημοτικό σχολείο, με τη συμβολή της Μίντλεσμπρο, φυσικά σε συνεργασία με το MFC Foundation!

Ο Έλληνας πορτιέρο των νεοφώτιστων στην Πρέμιερ Λιγκ, βρέθηκε κοντά στα παιδιά του St.Joseph's Roman Catholic Primary School, έχοντας προετοιμάσει ελληνικές γεύσεις από το εστιατόριο που άνοιξε πριν από λίγο καιρό, με τον τίτλο «Great»!

Τα παιδιά γεύτηκαν το τζατζίκι, τα κεμπάπ και τον γύρο χοιρινό, έπαιξαν με τον Dimi και αυτός είχε να πει για το ευχάριστο απόγευμα που πέρασε κοντά στα πιτσιρίκια:

«Ήταν φανταστικό... Μου αρέσει πολύ να περνάω χρόνο με παιδιά και ευελπιστώ ορισμένα πράγματα που τους είπα για την ελληνική μυθολογία, να τους έμειναν στο μυαλό. Νομίζω τους άρεσε πολύ και το φαγητό και μακάρι και στο μέλλον να μάθουν ακόμα περισσότερα για τις γεύσεις μας».

Ο Κωνσταντόπουλος πάντοτε στηρίζει τις ενέργειες του MFC Foundation και τη φιλανθρωπική του δράση, τονίζοντας πως «τα όσα κάνει ο Οργανισμός αυτός, φανερώνουν τον δεσμό του συλλόγου με την τοπική κοινωνία. Είναι τιμή για την ομάδα να στηρίζεται τόσο από τον κόσμο της πόλης».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα