Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Αραούχο! (pics & gTV)

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Αραούχο! (pics & gTV)

Γιώργος Τσακίρης
Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Αραούχο! (pics & gTV)

bet365

Στην τελική ευθεία μπαίνει η απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο για την ΑΕΚ καθώς ο Αργεντίνος επιθετικός προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος».

Οι Ισπανοί τον έχουν ήδη ανακοινώσει, όλοι καταλαβαίνουν ότι ο Αραούχο είναι πλέον παίκτης της Ενωσης αλλά για το τυπικό της υπόθεσης θα πρέπει να τον ανακοινώσει επισήμως και η ΠΑΕ. Εντελώς τυπικό θέμα πλέον, αφού ο Αργεντίνος επιθετικός είναι στην Αθήνα για να κλείσει οριστικά ο δανεισμός του στους Κιτρινόμαυρους.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Χαλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 24χρονος άσος προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά τις 17:30 και επί της υποδοχής ήταν ο επιμελητής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, Βαγγέλης Γιαννίσης, ο οποίος τον οδήγησε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Η Παρασκευή, άλλωστε, θα είναι μια γεμάτη μέρα για τον Αραούχο, ο οποίος θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο του με την Ενωση, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ. Ο ίδιος, πριν αναχωρήσει από Ισπανία, είπε ότι είναι «έτοιμος και για το ματς του Σαββάτου με την Ξάνθη» αλλά κάτι τέτοιο, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, είναι υπερβολικό.

Μαζί με τον Αργεντίνο επιθετικό ήταν και ο πατέρας του, πράγμα απολύτως φυσιολογικό αφού λειτουργεί και ως μάνατζερ του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα