«Ανοικτό του Πέδρο Ενρίκε»

Gazzetta team
«Ανοικτό του Πέδρο Ενρίκε»

bet365

Οι Γάλλοι συνεχίζουν να θεωρούν «ανοικτή υπόθεση» τη μετακίνηση του Πέδρο Ενρίκε στον ΠΑΟΚ. Σιγή ιχθύος από την πλευρά του «Δικεφάλου» πέντε μέρες πριν το φινάλε των μεταγραφών…

Ανοικτό παραμένει το θέμα της απόκτησης του Πέδρο Ενρίκε από τη Ρεν, παρά το γεγονός ότι πλέον ο ΠΑΟΚ αποφεύγει, πλέον, να πει το παραμικρό γύρω από την συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση.

Αλλάζουν καθημερινά οι συσχετισμοί στα μεταγραφικά της Ρεν, λένε και γράφουν στη Γαλλία, καθώς σήμερα προχώρησε σε δύο ανανεώσεις συμβολαίων και τρέχει να βρει σίγουρα έναν μεσοεπιθετικό,.

Κι αυτό αφήνει ελπίδες στον ΠΑΟΚ και στον Λούμπος Μίχελ, που χειρίζεται την υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα ρεπορτάζ των γαλλικών Μέσων υπάρχουν αρκετές μεταγραφικές υποθέσεις ανοικτές για την ομάδα από τη Βρετάνη, ανάμεσα σ’ αυτές και του 26χρονου Βραζιλιάνου, με την ιστοσελίδα «orange.fr» να υποστηρίζει πως «εκτός από τον επιθετικό Χαμπίμπ Χαμπιμπού, που αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στην Ασία, ανοικτή παραμένει και η υπόθεση του Πέδρο Ενρίκε, που τον περιμένει ο ΠΑΟΚ».

Πάντως, τα χρονικά περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν και πέντε μέρες πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς δεν έχει καταφέρει να καλύψει το κενό που άφησε ο Γκάρι Ροντρίγκες.

 

Τελευταία Νέα