Οι επιλογές Παράσχου για το Κύπελλο

Δημήτρης Τομαράς
Οι επιλογές Παράσχου για το Κύπελλο

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Πλατανιά για την αναμέτρηση της Πέμπτης (26 / 01 , 17:15) με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Στην τελευταία προπόνηση ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, έριξε το βάρος στην τακτική και στις στημένες φάσεις. Κανονικά γυμνάστηκε ο Γκνιάτιτς, ενώ ο Στανισάβλιεβιτς συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.
Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή η οποία αποτελείται από 18 παίκτες. Συγκεκριμένα: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Ζίκο, Παπανικολάου, Llorente, Μαραγκός, Sihnevich, Ντίνας, Μανούσος, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Gnjatic, Devesa, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Κάργας, Pryndeta και Banana.
Επίσης όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, η ρεβάνς θα διεξαχθεί στους «Ζωσιμάδες», την Τετάρτη 1/2/17 στις 17:15. Στο μεταγραφικό σκέλος μία περίπτωση εξτρέμ για τον Πλατανιά από Κύπρο δεν προχώρησε αλλά οι Χανιώτες το... ψάχνουν ακόμα για την συγκεκριμένη θέση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα