Λεντέσμα: «Έκανα το καλύτερο για εμένα και την οικογένειά μου»

Λεντέσμα: «Έκανα το καλύτερο για εμένα και την οικογένειά μου»

Νίκος Αθανασίου
Λεντέσμα: «Έκανα το καλύτερο για εμένα και την οικογένειά μου»

bet365

Ο Κριστιάν Λεντέσμα παρουσιάστηκε επίσημα από την Τερνάνα, μιλώντας μεταξύ άλλων και για τον λόγο που έφυγε από τον Παναθηναϊκό. Σενάριο χωρίς βάση από την Ιταλία για τον Αλβάρο Γκονζάλες της Λάτσιο.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω πως ήρθα εδώ χωρίς να σκέφτομαι αυτά που άφησα πίσω μου. Έκανα αυτό που θεωρώ καλύτερο για εμένα και την οικογένειά μου. Η Τερνάνα μου έδειξε το ενδιαφέρον της και μέσα σε δύο μέρες είχαν τελειώσει με θετικό τρόπο τα πάντα». Με αυτά τα λόγια, μεταξύ άλλων, ο Κριστιάν Λεντέσμα... άνοιξε την καριέρα του στην Τερνάνα. Ο έμπειρος μέσος παρουσιάστηκε επίσημα από τον ιταλικό σύλλογο και έδειξε «διψασμένος» για ποδόσφαιρο και επιτυχίες.

Από κει και πέρα, ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως οι «πράσινοι» έχουν κάνει πρόταση στον 32χρονο Ουρουγουανό μέσο της Λάτσιο, Αλβάρο Γκονζάλες. Μπορεί ο Αντρέα Στραματσόνι να είχε εξετάσει την περίπτωσή του και οι Ιταλοί να διατηρούν το θέμα. Αυτή την στιγμή, πάντως, ο παίκτης δεν βρίσκεται στην λίστα του Νίκου Λυμπερόπουλου και του Μαρίνου Ουζουνίδη για την ενίσχυση στην μεσαία γραμμή του «τριφυλλιού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα