Oυάρντα: Πάντα οικογένεια μου ο Παναιτωλικός!

Gazzetta team
Oυάρντα: Πάντα οικογένεια μου ο Παναιτωλικός!

bet365

Μετά τον ΠΑΟΚ, ήταν και η σειρά του Παναιτωλικού να ανακοινώσει με επίσημο τρόπο την παραχώρηση του Ουάρντα, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Αγρινιώτες!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού για την πώληση του Αμρ Ουάρντα στον Δικέφαλο αναφέρει: Ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία παραχώρησης με μεταγραφή του Αμρ Ουάρντα στον ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ Παναιτωλικός θέλει να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στην ομάδα μας, τον επαγγελματισμό του και τη συμπεριφορά του στο διάστημα της συνεργασίας μας, ευχόμενη καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται με την Εθνική Αιγύπτου στο «African Cup of Nations 2017», έκανε την παρακάτω δήλωση: Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Παναιτωλικού και του Αγρινίου, για όσα έκαναν για μένα τον ενάμιση χρόνο που βρέθηκα εκεί. Ο Παναιτωλικός είναι η ομάδα που με βοήθησε πάρα πολύ στην καριέρα μου. Από την πρώτη μέρα όλοι με υποδέχτηκαν με χαμόγελο και με στήριξαν. Από την πλευρά μου πιστεύω ότι έκανα ότι μπορούσα να τους κάνω ευτυχισμένους. Ο Παναιτωλικός θα είναι πάντα η οικογένειά μου και θα βρίσκω ευκαιρίες να επισκέπτομαι το Αγρίνιο και τους φίλους μου εκεί. Εύχομαι η ομάδα που μου πρόσφερε τόσα πολλά να πετύχει ότι καλύτερο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα