Τα δεδομένα για την αφαίρεση βαθμών του Ηρακλή

Τα δεδομένα για την αφαίρεση βαθμών του Ηρακλή

Τα δεδομένα για την αφαίρεση βαθμών του Ηρακλή

bet365

Αισιοδοξία στον Ηρακλή, ότι μέχρι την Πέμτη θα έχει «καθαρίσει» με την οφειλή στον Πορτουλίδη.

Με... ταφόπλακα έμοιαζε η ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής του πρωταθλήματος, που έκανε γνωστή την απόφαση αφαίρεσης 3 βαθμών από τον Ηρακλή για την οφειλή στον Νίκο Πορτουλίδη.

Παρόλα αυτά, στον «Γηραιό» υπάρχει αισιοδοξία πως μέχρι την Πέμπτη θα έχει καθαρίσει το θέμα και θα έχει τακτοποιηθεί η οφειλή. Όπως μετέφεραν από τη διοίκηση, στο τεχνικό επιτελείο και στους παίκτες, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Μέχρι στιγμής, βέβαια, η πλευρά του παίκτη δεν έχει κάποια ενημέρωση, με τη προθεσμία να λήγει στη 1η Φεβρουαρίου. Η οφειλή ανέρχεται στα 100.000 ευρώ και με τα δεδομένα που επικρατούν αυτή τη στιγμή, είναι δύσκολο να καταβληθεί στο ακέραιο, όμως δεν αποκλείεται να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα