Χωρίς Γκορμπούνοφ στη Λαμία ο Ατρόμητος

Χωρίς Γκορμπούνοφ στη Λαμία ο Ατρόμητος

Νίκος Μαρούδας
Χωρίς Γκορμπούνοφ στη Λαμία ο Ατρόμητος

bet365

Χωρίς τον Λευκορώσο τερματοφύλακα θα αντιμετωπίζει την Λαμία ο Ατρόμητος, με τον Γιώργο Κορακάκη να δίνει ευκαιρία στον Παπαδόπουλο.

Έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου με την Λαμία είναι ο Ατρόμητος. Ο Γιώργος Κορακάκης, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την ομάδα της Φθιώτιδας, ευελπιστώντας πως θα γυρίσει στην Αθήνα με σκορ πρόκρισης.

Εκτός αποστολής, άφησε τον Γκορμπούνοφ ώστε να του δώσει ανάσες και θα χρησιμοποιήσει τον Παπαδόπουλο στο βασικό σχήμα με τον Θεοδωράκη να κάθεται στον πάγκο. Όσοι έμειναν στην Αθήνα, θα προπονηθούν κανονικά και το πρωί της Τετάρτης.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Ν. Παπαδόπουλο, Θεοδωράκη, Φυτανίδη, Μπαστακό, Κοντοέ, Κατράνη, Λαζαρίδη, Ούμπιντες, Μπρίτο, Κυριακίδη, Πλατέλλα, Βασιλείου, Λημνιό, Κιβρακίδη, Ζησόπουλο, Λε Ταλέκ, Τόνσο, Μπάγκα, Ντάουντα, Νάτσο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα