Έχασε την υπόθεση για τον... Χάνιμπαλ Πέπε η Ρεάλ

Έχασε την υπόθεση για τον... Χάνιμπαλ Πέπε η Ρεάλ

Κώστας Ζάλιαρης
Έχασε την υπόθεση για τον... Χάνιμπαλ Πέπε η Ρεάλ

bet365

Αν και αξίωσε αποζημίωση 6 εκατ.ευρώ, η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε την υπόθεση αναφορικά με την προβολή ενός σατιρικού βίντεο με τον Πέπε σε ρόλο... Χάνιμπαλ.

Στον τηλεοπτικό σταθμό TV3 (που εκπέμπει στην Καταλονία) μεταδόθηκε το 2013, χιουμοριστικό βίντεο με τον Πορτογάλο αμυντικό της «βασίλισσας» να φοράει τη γνωστή μάσκα του Χάνιμπαλ Λέκτερ και αυτό ενόχλησε τον σύλλογο της Μαδρίτης.

Μάλιστα, στο εν λόγω βίντεο, υπήρχε παρομοίωση των μαρκαρισμάτων του Πέπε στον Λιονέλ Μέσι, με το κυνήγι από ύαινες στο θήραμά τους!

Η υπόθεση οδηγήθηκε αρχικά στο δικαστήριο της Μαδρίτης, όπου η απόφαση ήταν η καταβολή 20.000 ευρώ από το τηλεοπτικό δίκτυο, ωστόσο, το Ανώτατο Δικαστήριο, δικαίωσε το TV3.

Η Ρεάλ, παρά την αξίωση αποζημίωσης ύψους 6 εκατ.ευρώ, άκουσε από τις Αρχές πως το βίντεο έχει σατιρικό περιεχόμενο που δεν προσβάλλει, επομένως οι «μερένγκες» έκαναν... μια τρύπα στο νερό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα