Πετράκης: Συγχαρητήρια σε όλους που έπαιξαν σε αυτές τις συνθήκες!

Gazzetta team
Πετράκης: Συγχαρητήρια σε όλους που έπαιξαν σε αυτές τις συνθήκες!

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια, αλλά δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου!
Αναλυτικά οι δηλώσεις Πετράκη:

«Ήθελα να πω ότι στις συνθήκες που έγινε το ματς αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την προσπάθεια που έκαναν. Σε αυτές τις συνθήκες το αποτέλεσμα το κερδίζει ο πιο τυχερός που ήταν ο ΠΑΟΚ. Θα δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έκαναν κατάθεση ψυχής και θα μπορούσαμε να βάλουμε κάποιο γκολ. Είχαμε καθαρές και καλύτερες ευκαιρίες. Είμαι ευχαριστημένος από τον χαρακτήρα και την νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες μου και κυνήγησαν μέχρι το τέλος την ισοφάριση. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη»

Για την χρησιμοποίηση του Μπέριου ως επιθετικό: «Αυτό προέκυψε ξαφνικά, άλλο είχα σχεδιάσει, άλλο προέκυψε λόγω του τραυματισμού του Μαμπούλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα