Ο Αραούχο, η Γκρέμιο, το... ενοίκιο! (pic)

Ο Αραούχο, η Γκρέμιο, το... ενοίκιο! (pic)

Γιώργος Τσακίρης
Ο Αραούχο, η Γκρέμιο, το... ενοίκιο! (pic)

bet365

Η πρόταση της ΑΕΚ (σύμφωνα με τους Ισπανούς), η απαίτηση για «ενοίκιο», η Γκρέμιο και η επιθυμία του παίκτη...

Η περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ όπως διαβάσατε και εδώ στο gazzetta.gr προέκυψε από τα ισπανικά μέσα. Πρόκειται για έναν φορ για τον οποίο επισήμως η Ένωση ενημέρωσε πως δεν ασχολείται πλέον... Στην Ισπανία βέβαια εξακολουθούν να συνδέουν το ρεπορτάζ τους σχετικά με το μέλλον του ποδοσφαιριστή της Λας Πάλμας με την ΑΕΚ...

Μετά τις δηλώσεις (και) του προέδρου της ομάδας των Κανάριων Νήσων Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ ότι ο παίκτης θα δοθεί δεδομένα σε κάποια ομάδα, υπήρξε νέος... κύκλος ρεπορτάζ για το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του ο 24χρονος Αργεντινός επιθετικός στην Ελλάδα για χάρη της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς η Ένωση έχει κάνει πρόταση για τον Αραούχο στην οποία η ΑΕΚ προσφέρεται να καλύψει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Κοινώς ένα ποσό κοντά στις 400.000 με 500.000 ευρώ (αφού η ετήσια αμοιβή του παίκτη είναι στο 1 εκατ. ευρώ)... Μάλιστα από την Ισπανία σημείωναν πως η ελληνική ομάδα θέλει deal για ενάμιση χρόνο παραχώρησης του Αραούχο...

Το θέμα είναι πως (αν πιστέψουμε τους Ισπανούς) για τον Αργεντινό άσο η Λας Πάλμας αξιώνει ένα ενοίκιο (της ανήκει να θυμίσουμε έως το 2020) της τάξης των 500.000 ευρώ, κάτι που στην ΑΕΚ προφανώς για παίκτη που δεν θα τους ανήκει δεν σκέφονται ούτε καν να συζητήσουν. Στην Ένωση θέλουν τον παίκτη αλλά να καλύψουν αποκλειστικά τις ετήσιες απολαβές του για όσο χρόνο συμφωνήσουν οι δυο πλευρές!

Επιπρόσθετα ο ίδιος ο Αργεντινός (τουλάχιστον σύμφωνα με τους Ισπανούς) δεν έχει ως προτεραιότητα την Ελλάδα και την Αθήνα (άρα και την ΑΕΚ. Μάλιστα σε νεότερα δημοσιεύματά τους οι Ισπανοί αναφέρουν ότι στο κόλπο για την απόκτησή του μπήκε και η Γκρέμιο, κάτι που σημειώνει η Marca.

«Στην Ελλάδα γράφουν πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον παίκτη, ωστόσο η Ελλάδα δεν αποτελεί ρεαλιστική επιλογή. Σε διαπραγματεύσεις βρίσκονται Λας Πάλμας και Γκρέμιο. Μάλιστα έως την Παρασκευή αναμένονται οι τελικές εξελίξεις. Υπάρχει επίσης και πιθανότητα από Ιταλία και Κίνα για να ασχοληθούν με την περίπτωσή του χωρίς να υπάρχει κάποια πρόταση έως τώρα ωστόσο», αναφέρει χαρακτηριστικά η ισπανική Marca στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα