Πήρε γυμναστή η ΑΕΚ

Πήρε γυμναστή η ΑΕΚ

Gazzetta team
Πήρε γυμναστή η ΑΕΚ

bet365

Το κενό που άφησε ο Παναγιώτης Βούλγαρης φεύγοντας για Κίνα, θα το καλύψει πλέον ο Γιάννης Κεσόγλου, τον οποίο παρουσίασε στους παίκτες ο Μανόλο Χιμένεθ.

Πριν ένα μήνα ο Βούλγαρης αποφάσιζε να αποχωρήσει για να δουλέψει στην Κίνα, αφήνοντας κενή μια θέση γυμναστή. Κενό, το οποίο δεν καλύφθηκε αμέσως από την ΑΕΚ, η οποία αποφάσισε να το κάνει τώρα. Στην προπόνηση της Δευτέρας ο Χιμένεθ παρουσίασε στους παίκτες του τον 33χρονο Γιάννη Κεσόγλου, ο οποίος έχει master στην εργοφυσιολογία στο πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ και στο παρελθόν είχε εργαστεί σε Απόλλωνα Σμύρνης και Κέρκυρα.

Ο Κεσόγλου θα είναι ο δεύτερος γυμναστής αφού ο πρώτος είναι ο επί χρόνια συνεργάτης του Χιμένεθ, Σεμπάστιαν Λόπες Μπασκόν.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει: «H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Κεσόγλου, που εντάσσεται στο τεχνικό τιμ της ομάδας με την ιδιότητα του γυμναστή. Γεννημένος στις 14 Απριλίου 1984, είναι κάτοχος Bachelor of Science, (Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού), Master of Sports Physiology (εργοφυσιολογία) στο Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ και είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα