Οι εκδοχές για το επεισόδιο Μανούσου-ΑΕΛ (vids)

Οι εκδοχές για το επεισόδιο Μανούσου-ΑΕΛ (vids)

bet365

Ο Μανούσος αποτέλεσε το… μαύρο πρόβατο της κερκίδας της ΑΕΛ, στο ματς κόντρα στον Πλατανιά και το gazzetta.gr παρουσιάζει της δύο εκδοχές για τον λόγο που προκάλεσε το «επεισόδιο».

Όποιος παρακολούθησε το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Πλατανιά, είτε από το γήπεδο, είτε από την τηλεόραση, θα αντιλήφθηκε πως η κερκίδα τα… είχε με τον Γιώργο Μανούσο, τον επιθετικό των Κρητικών, τον οποίο γιούχαρε σε κάθε ευκαιρία, τις περισσότερες φορές, μάλιστα, με άσεμνο και απαράδεκτο τρόπο.

Το gazzetta.gr έψαξε και παρουσιάζει τις δύο εκδοχές, από που ξεκίνησαν όλα, τον λόγο της… έχθρας και τις αντιδράσεις των δύο πλευρών. Αυτό που είναι δεδομένο, είναι ότι η ένταση ξεκίνησε μία ημέρα πριν από ματς, όταν οι παίκτες του Πλατανιά βγήκαν μία βόλτα στο κέντρο της Λάρισας για να απολαύσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης…

Όταν έγιναν αντιληπτοί από κάποιους φιλάθλους, όμως, υπήρξε ένταση. Όπως παραδέχονται οι φίλοι των «βυσσινί», εκείνοι ήταν που ξεκίνησαν το… επεισόδιο, κάνοντας καζούρα στους προσεχείς αντιπάλους της ομάδας τους. Η απάντηση, όμως, σύμφωνα πάντα με τους φίλους της ΑΕΛ, ήρθε από το Μανούσο και ήταν προκλητική, με… βρισιές και την “υπόσχεση” πως αυτός θα σκοράρει και θα ρίξει την ΑΕΛ κατηγορία.

Αυτή, βέβαια, είναι η μία πλευρά του νομίσματος. Γιατί σύμφωνα με τους ανθρώπους των Κρητικών, αλλά και το περιβάλλον του παίκτη, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Όπως υποστηρίζουν, λοιπόν, οι φίλοι της ΑΕΛ δε του έχουν συγχωρέσει ακόμα το γκολ που είχε πετύχει πριν από 4 χρόνια στη Λάρισα, ως παίκτης της Καλλονής τότε, με το οποίο χάρισε στην ομάδα του την άνοδο. Και εκτός αυτού, όπως τονίζουν, σίγουρα έχει παίξει ρόλο η άρνηση του ταλαντούχου επιθετικού να φορέσει τα «βυσσινί» το καλοκαίρι, αν και οι δύο πλευρές είχαν φτάσει πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία.

Δείτε εδώ τις φάσεις από το ματς της Κυριακής

Το ματς της ΑΕΛ με την Καλλονή τον Απρίλιο του 2013 και το γκολ του Μανούσου:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα