Έκανε από την εντατική την τελευταία μεταγραφή και τέσσερις μέρες μετά απεβίωσε!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Έκανε από την εντατική την τελευταία μεταγραφή και τέσσερις μέρες μετά απεβίωσε!

bet365

O Ιλχάν Τσαβτσάβ ο μακροβιότερος διοικητικός ηγέτης του τουρκικού ποδοσφαίρου απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών. Για σχεδόν 40 χρόνια καθοδηγούσε την Γκεντσλερμπιλιγκί (από το 1978) έχοντας καθημερινή ανάμιξη στα ποδοσφαιρικά ζητήματα του συλλόγου.

Τις τελευταίες εβδομάδες είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία, όμως το γεγονός αυτό δεν τον εμπόδισε από το να πραγματοποιήσει τέσσερις μέρες πριν από τον θάνατο του μία ακόμη μεταγραφή, την τελευταία όπως αποδείχθηκε μέσα από την μονάδα εντατικής θεραπείας!

Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο, Ρενάτο Εσκομπάρ Μπαρούφι, ο οποίος αποκτήθηκε από την Ατλέτικο Παραναένσε υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2,5 ετών.

Ο Τσαβτσάβ φημίζονταν για τις διαπραγματευτικές ικανότητες του, για το σκάουτινγκ που έκανε ο ίδιος στην Αφρική σε μία προσπάθεια να ανακαλύψει ταλέντα, αλλά και για την έφεση του να απολύει προπονητές. Μεταξύ άλλων πιστώνεται την ανακάλυψη του Γέρεμι που πέρασε από Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι αλλά και Λάρισα.

Σχεδόν 70 τεχνικοί πέρασαν από την «Γκεντσλέρ» κατά την διάρκεια της 40χρονης παραμονής του, καθώς είχε την τάση να προχωρά σε αλλαγές προπονητών όταν τα αποτελέσματα δεν ήταν όπως τα επιθυμούσε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα