Δ.Σ για Nova, αναδιάρθρωση και Μπίκα

Gazzetta team
Δ.Σ για Nova, αναδιάρθρωση και Μπίκα

bet365

Συνάντηση της SuperLeague για θέματα που «καίνε», όπως π.χ η αναδιάρθρωση, οι πληρωμές από την Nova και η ενίσχυση του Μπίκα...

Με αρκετά και σημαντικά θέματα, ορίστηκε να γίνει την Παρασκευή το Διοικητικό Συμβούλιο της SuperLeague, στο οποίο μεταξύ άλλων θα συζητηθεί το θέμα που έχει προκύψει με τις πληρωμές των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και η οικονομική ενίσχυση του Γιώργου Μπίκα μετά τον εμπρησμό της κατοικίας του στην Χαλκιδική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο και Τακτική Γενική Συνέλευση (ώρες 14.00 & 16.00 αντίστοιχα) στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερησίας Διάταξης του Διοικητικού Συμβουλίου έχουν ως εξής:

1/ Έγκριση Προγράμματος Β΄ Γύρου Πρωταθλήματος.

2/ Κατάσταση αγωνιστικών χώρων – Ζητήματα συντήρησης γηπέδων.

3/ Έγκριση σχεδίου πληρωμών από FORTHNET.

4/ Θέματα σχετικά με τη διοργάνωση του Πρωταθλήματος – Κανονισμός Αδειοδότησης.

5/ Έγκριση ποσού για την ενίσχυση του κ. Γ. Μπίκα.

6/ Ενημέρωση και παράδοση Σχεδίου για την αναδιάρθρωση του Πρωταθλήματος και τη συνολική δομή οργάνωσης του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

7/ Θέμα από ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: «Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου Super League 05/05/2016 για τη μη συμμετοχή της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 στα Playoffs ποδοσφαιρικής περιόδου 2015-2016».

8/ Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών.

9/ Διάφορα".

Σε ότι έχει να κάνει με την Γενική Συνέλευση πρόκειται για την τακτική με τα θέματα που είναι στην ατζέντα να έχουν να κάνουν με την έγκριση των οικονομικών καταστάσεων:

"Τα θέματα Ημερησίας Διάταξης της τακτικής Γενικής Συνέλευσης έχουν ως ακολούθως:

1. Έγκριση ετήσιων οικονομικών καταστάσεων χρήσεως 1/7/2015 - 30/6/2016.

2. Απαλλαγή μελών Δ.Σ. από ευθύνη για τα πεπραγμένα χρήσεως 1/7/2015 - 30/6/2016.

3. Διάφορα".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα