Αβραάμ και... ρεπό στην ΑΕΛ

Αβραάμ και... ρεπό στην ΑΕΛ

Αβραάμ και... ρεπό στην ΑΕΛ

bet365

Πλήρης ενσωμάτωση του Αβραάμ στις προπονήσεις της ΑΕΛ, με τον Κύπριο να είναι ξανά στη διάθεση του Τσιώλη.

Σε δύο γκρουπ ήταν χωρισμένοι οι παίκτες της ΑΕΛ στη σημερινή προπόνηση, καθώς όσοι αγωνίστηκαν μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα έκαναν ενεργητική αποκατάσταση, ενώ κανονικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές. Στο δεύτερο γκρουπ, εντάχθηκε και ο Αβραάμ, με τον Κύπριο διεθνή να είναι και πάλι διαθέσιμος, αφήνοντας πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Για αύριο, παραχωρήθηκε στους παίκτες ρεπό, προκειμένου να πάρουν επιτέλους μερικές ανάσες, ύστερα από μία περίοδο συνεχόμενων αγώνων, όπου η επιβάρυνση, σωματική και ψυχολογική, ήταν πολύ μεγάλη. Έτσι, το ραντεβού ανανεώθηκε για τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης.

Τέλος, με απόφαση της τεχνικής ηγεσίας, ο Ντέλετιτς που χτες συμπλήρωσε χθες 4 κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα