Έρχεται για τον Απόλλωνα ο Ουίλι Ορτένσιο Μπαρμπόσα

Gazzetta team
Έρχεται για τον Απόλλωνα ο Ουίλι Ορτένσιο Μπαρμπόσα

bet365

Ο Ουίλι Ορτένσιο Μπαρμπόσα έρχεται για τον Απόλλωνα Σμύρνης, μιας κι ο παίκτης έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιο που του προτάθηκε.

Το νέο μεταγραφικό του Απόλλωνα Σμύρνης είναι ο Ουίλι Ορτένσιο Μπαρμπόσα.

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος, που παίζει στα άκρα αλλά και ως επιθετικός έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο που του πρότεινε ο Απόλλων Σμύρνης και έρχεται για να ανακοινωθεί.

Ο παίκτης ανήκε τελευταία στην Μποτοσάνι, με την οποία μετρά 12 συμμετοχές, 2 γκολ και 4 ασίστ. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Βιτόρια και έπαιξε δανεικός σε ομάδες όπως οι Βάσκο ντα Γκάμα, Αμέρικα Μινέιρο, Ατλέτικο Γκοϊανένσε, Red Bull Βραζιλίας και Μπραγκαντίνο.

Το γεγονός της μεταγραφής του στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του, Μπόγκνταν Απόστου με δηλώσεις του στην «gsp.ro»:

«Είναι αλήθεια! Ο Ουίλι υπέγραψε στον Απόλλωνα Σμύρνης, που είναι πρώτος στη δεύτερη κατηγορία της Ελλάδας. Η νέα του ομάδα θα πάρει την άνοδο. Η Μποτοσάνι θα κρατήσει ένα ποσοστό του παίκτη, σε περίπτωση μεταπώλησης. Αυτό συμφωνήθηκε ανάμεσα στις δύο ομάδες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα