Με τους γονείς του Μέισον έξω από το χειρουργείο οι Κέιχιλ, Τέρι

Με τους γονείς του Μέισον έξω από το χειρουργείο οι Κέιχιλ, Τέρι

Κώστας Ζάλιαρης
Με τους γονείς του Μέισον έξω από το χειρουργείο οι Κέιχιλ, Τέρι

bet365

Κανείς ανταγωνισμός, καμία διάκριση σε τέτοια θέματα. Οι Γκάρι Κέιχιλ και Τζον Τέρι, μόλις ολοκληρώθηκε το ματς της Τσέλσι με τη Χαλ, θέλησαν να επισκεφθούν τον άτυχο, Ράιαν Μέισον, που είχε χτυπήσει στο κεφάλι...

Οι δύο ποδοσφαιριστές των «μπλε», μαζί και με τον βοηθό του Αντόνιο Κόντε, Στιβ Χόλαντ, μετέβησαν αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Κυριακάτικου παιχνιδιού, στο «St. Mary's Hospital» στο Πάντινγκτον, όπου και είχε διακομιστεί τραυματίας ο Μέισον.

Πρόθεσή τους ήταν να τον δουν και να του ευχηθούν περαστικά, με τον Κέιχιλ να επιθυμεί ν' απολογηθεί από τη στιγμή που ήταν εκείνος με τον οποίο ο Μέισον συγκρούστηκε στον αέρα, όμως δεν κατάφεραν να τον δουν.

Αυτό, διότι μόλις έφθασαν ενημερώθηκαν για τη σοβαρότητα της κατάστασης του ποδοσφαιριστή της Χαλ και την ανάγκη να μπει στο χειρουργείο για το κάταγμα στο κρανίο. Και πάλι, όμως, κατά τη διάρκεια της επέμβασης, έμειναν μαζί με τους γονείς του Άγγλου χαφ έξω από το χειρουργείο, ώστε να τους συμπαρασταθούν...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα