«Δεν ξέρουμε για Παναθηναϊκό, αλλά...»

«Δεν ξέρουμε για Παναθηναϊκό, αλλά...»

Νίκος Ρόλλας
«Δεν ξέρουμε για Παναθηναϊκό, αλλά...»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Ράντερς, Όλε Νίλσεν δήλωσε άγνοια για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού σχετικά με τον Μίκαελ Ίσακ, αφήνοντας όμως ανοιχτό ένα... παράθυρο.

Τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Μίκαελ Ίσακ παίζει όλο και πιο δυνατά στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, με αρκετά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως οι «πράσινοι» είναι κοντά στην απόκτηση του 23χρονου επιθετικού.

Ωστόσο από την Ράντερς, δηλώνουν άγνοια σχετικά, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Όλε Νίλσεν: «Δεν ξέρω τίποτα σχετικά, ενώ ο Μίκαελ έδωσε κανονικά το παρών στην προπόνηση. Έχει ακόμη έξι μήνες συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει οτι μπορεί να πάει εκεί το καλοκαίρι.

Εμείς πάντως δεν έχουμε ακούσει κάτι από τον Παναθηναϊκό από την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο», είπε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας στο site «tipsbladet.dk».

Το δημοσίευμα πάντως «κλείνει» αναφέροντας οτι ενδέχεται ο Ίσακ να ενσωματωθεί το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που το «τριφύλλι» δεν κατάφερε να τα βρει με την Ράντερς στο οικονομικό κομμάτι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα