Προβάδισμα Κρίσταλ Πάλας για Μιλιβόγεβιτς!

Προβάδισμα Κρίσταλ Πάλας για Μιλιβόγεβιτς!

bet365

Οι εκπρόσωποι του Μιλιβόγεβιτς στην Αγγλία και οι πληροφορίες του Gazzetta.gr στέλνουν τον Σέρβο στην Πάλας. Πληροφορία για ερυθρόλευκο ταξίδι για επαφές.
Το θέμα "Μίλι" και Πρέμιερ Λιγκ είναι προφανές ότι δεν έχει μείνει σε ένα απλό φλερτ με βάση και τα όσα έχουν γίνει γνωστά αλλά και τις αποκαλύψεις του ίδιου του παίκτη. Μετά τις πληροφορίες που υπάρχουν από χθες για την Χαλ και άλλες αγγλικές ομάδες, μεταξύ των οποίων και η Κρίσταλ Πάλας ήρθε να προστεθεί και νέα εξέλιξη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr από την Σερβία η Κρίσταλ Πάλας εμφανίζεται ως το φαβορί για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς.
Άλλωστε είναι μία ομάδα που και έχει ρωτήσει και έχει ασχοληθεί σοβαρά με τον Σέρβο άσο. Βάσει των ίδιων πηγών έγινε ταξίδι ανθρώπων του Ολυμπιακού στην Αγγλία αλλά και των εκπροσώπων του παίκτη για επαφές με την διοίκηση της Κρίσταλ Πάλας. Επίσης προκύπτει πως η Πάλας έχει πάρει για τα καλά το πάνω χέρι για την συγκεκριμένη περίπτωση κυρίως λόγω της διάθεσής της να προσφέρει πιο πολλά χρήματα σε σχέση με άλλες ομάδες. Σημειώνεται πως το ποσό της μεταγραφής του Μιλιβόγεβιτς έχει εκτοξευθεί στα 15,2 εκατ. ευρώ και δεν είναι μία τόσο απλή και εύκολη υπόθεση μεταγραφικά. Από πλευράς Ολυμπιακού προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση ή τοποθέτηση για τις αγγλικές πηγές αλλά και τα όσα αναφέρονται σε ρεπορτάζ για τον Μιλιβόγεβιτς και την Πρέμιερ. Φαίνεται πάντως ότι η Πάλας έχει πλησιάσει για τα καλά στο να κλείσει τον Μιλιβογεβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα