Κούγιας: «Λυπάμαι που τους χαλάω τη συνταγή, δεν ξεχνάω τις βρομιές τους»

Gazzetta team
Κούγιας: «Λυπάμαι που τους χαλάω τη συνταγή, δεν ξεχνάω τις βρομιές τους»

bet365

Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε σε όλους όσους τονίζουν ότι μικραίνει την ιστορία των ομάδων που έχει αναλάβει κατά καιρούς, με μια καυστική δήλωση.

Με τη λήξη του ματς της ΑΕΛ κόντρα στον Πλατανιά, υπήρξε ένα επεισόδιο μεταξύ του Αλέξη Κούγιας και του Γιώργου Παράσχου. Στη συνέχει δεν ήταν λίγοι που στράφηκαν κατά του διοικητικού ηγέτη των «βυσσινί» (μεταξύ των οποίων κι ο Πλατανιάς) και σ' αυτούς φρόντισε να απαντήσει ο γνωστός ποινικολόγος μέσω δήλωσής του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Η δήλωση του ισχυρού άντρα της ΑΕΛ:

«Έχω βαρεθεί να ακούω όλους όσοι οι κασέτες της ΕΥΠ έχουν αποκαλύψει για τις παράνομες πράξεις τους, καθώς και ομάδες σαν τον Πλατανιά, τον Ολυμπιακό Βόλου, τον Αστέρα Τρίπολης, την Βέροια, τον Πανθρακικό, τον Θρασύβουλο, την Καλλονή, τον Λεβαδειακό και την Ηλιούπολη, να βγάζουν ανακοινώσεις για μένα, αναφέροντας πως μικραίνω την ιστορία των ομάδων που ήμουν ιδιοκτήτης και πρόεδρος.

Εκείνο που δεν λένε όλοι αυτοί, είναι ότι τις ομάδες που ανέλαβα διαλυμένες και σε μικρότερες κατηγορίες, τις διέλυσαν και τις έφεραν εκεί που ήταν αυτοί οι ίδιοι που μιλάνε έπειτα σε βάρος μου.

Λυπάμαι πολύ που χρόνια τους χαλάω τη συνταγή και δεν ξεχνώ τις βρωμιές τους.

Οι κασέτες που ο Σαρρής ως πρόεδρος της ΕΠΟ και ο Κουρίδης ως νομικός της σύμβουλος, βάζουν τον Αμπάρκιολη και τον Κάμπαξη διαιτητές για να ανεβάσουν τον Πλατανιά από την Β' Εθνική στην Super League, στα play off του 2012, έχουν ακουστεί πλέον απ' όλη την Ελλάδα και μεγαλώνουν οπωσδήποτε την ιστορία τόσο του ίδιου του Πλατανιά, όσο φυσικά και του μεγαλομετόχου του κ.Μαθιουλάκη.

Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια... Εγώ, δυστυχώς, δεν ξεχνώ!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα