Ιωάννου: «Μπορούσαμε τη νίκη με Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Ιωάννου: «Μπορούσαμε τη νίκη με Παναθηναϊκό»

bet365

Ικανοποιημένος από το βαθμό της ισοπαλίας είναι ο Γιάννης Ιωάννου, αν και πιστεύει ότι θα μπορούσε η Κέρκυρα να νικήσει τον Παναθηναϊκό.

Οι δηλώσεις του στη Nova:

«Δείξαμε ότι η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση, έχει μέταλλο. Διεκδικήσαμε το παιχνίδι επί ίσοις όροις, ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε γρήγορα. Δε φοβηθήκαμε το παιχνίδι, δώσαμε το 100% όλα τα παιδιά, είτε αυτοί που παίξανε βασικοί, είτε αυτοί που μπήκαν αλλαγή και πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα για τη συνέχεια».

Για την πίεση που δέχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο: «Σίγουρα όταν παίζεις με μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό θα έχεις πίεση, αλλά νομίζω ανταποκριθήκαμε σε μεγάλο βαθμό».

Για ότι μπορούσαν να «κλέψουν» το ματς στο τέλος: «Στα τελευταία λεπτά είχαμε τις φάσεις για να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά δε μένουμε σ' αυτό. Και το "Χ" είναι ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα μου».

Για την ευκαιρία που έχασε ο Μπεργκ για το 2-1: «Όταν παίζεις με τέτοιους αντιπάλους πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος. Σε εκείνη τη φάση θεωρώ ότι κάναμε λάθος, ευτυχώς όμως δεν το πληρώσαμε. Είχε καλή αντίδραση ο αρχηγός μας και μείναμε μες στο παιχνίδι».

Για την αμυντική λειτουργία: «Έχω πει ξανά ότι είναι η συνολική εικόνα της ομάδας, δεν είναι μόνο η λειτουργία της τετράδας πίσω. Η άμυνα ξεκινά από τον επιθετικό, τα παιδιά βοηθάνε πολύ και είναι ευλογία που έχει αυτούς τους παίκτες η ομάδα».

Για το αν έχει φύγει το άγχος μετά τις τελευταίες επιτυχίες: «Πρέπει να ξεκουραστούμε, να ξεχάσουμε το παιχνίδι αυτό, να μη μείνουμε σε αυτό. Ακολουθούν τρία δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε αυτό που πρέπει και που αξίζουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα