Η Ρεν επιμένει και ζητάει πολλά από τον ΠΑΟΚ για τον Πέδρο Ενρίκε

Σταύρος Σουντουλίδης
Η Ρεν επιμένει και ζητάει πολλά από τον ΠΑΟΚ για τον Πέδρο Ενρίκε

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει πολύ κοντά στην απόκτηση του Πέδρο Ενρίκε, αλλά φαίνεται πως υπάρχει ένα σημαντικό εμπόδιο, που «φρενάρει» την ολοκλήρωση της μεταγραφής του από τη γαλλική Ρεν.

Σε μια διαπραγμάτευση, ειδικά σε φουλ μεταγραφική περίοδο, πολλά μπορεί να συμβούν. Κι όπως φαίνεται στην υπόθεση του Πέδρο Ενρίκε υπάρχουν εμπόδια, τέτοια που προς το παρόν, δεν έχουν ξεπεραστεί.

Ο Λούμπος Μίχελ ταξίδεψε πριν από μια εβδομάδα στη Βρετάνη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του 26χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, που ήταν η βασική επιλογή για τον αντί-Ροντρίγκες.

Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, όμως, χωρίς να έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση της Ρεν, καθώς με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο ΠΑΟΚ τα’ χε βρει τόσο στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου (3,5 χρόνια), όσο και στο οικονομικό σκέλος της.

Στη διαπραγμάτευση με τους παράγοντες της ομάδας από τη Βρετάνη, όπως ανέφεραν γαλλικά ΜΜΕ, προέκυψε πρόβλημα, με τον ΠΑΟΚ να προτείνει αρχικά το ποσό των 800 χιλιάδων ευρώ, αλλά τους Γάλλους να διαρρέουν στον τοπικό Τύπο, ότι επιθυμούν ένα ποσό κοντά στα 1,2 εκατ. ευρώ και ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης.

Αυτή η διαφορά φαίνεται να μην έχει καλυφθεί, παρά τις πιέσεις του Πέδρο Ενρίκε, που δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με την Γκινγκάμπ, έχοντας το μυαλό του στον ΠΑΟΚ.

Οι Γάλλοι επιμένουν στις αρχικές οικονομικές απαιτήσεις τους, δεν δείχνουν όλες αυτές τις ημέρες διατεθειμένοι να τις ρίξουν στα επίπεδα που θέλει ο ΠΑΟΚ και θα φανεί σήμερα (Δευτέρα) αν όντως υπάρχει πρόβλημα ή θα προχωρήσει τελικά η υπόθεση της απόκτησής του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα