«Υπηρεσιακή τετράδα» στον πάγκο του ΟΦΗ

Gazzetta team
«Υπηρεσιακή τετράδα» στον πάγκο του ΟΦΗ

bet365

Ο άλλοτε βοηθός του Νιόπλια, Πίτσος, ο προπονητής της Κ-19, Πλεσίτης, ο γυμναστής Κουνδουράκης και ο τεχνικός κίπερ της Κ19, Γαυγιωτάκης, απαρτίζουν την προσωρινή προπονητική 4άδα του ΟΦΗ.
Ο βοηθός του Νίκου Νιόπλια, Μηνάς Πίτσος, ο προπονητής της Κ-19 του ΟΦΗ Βασίλης Πλεσίτης, ο γυμναστής Νικος Κουνδουράκης και ο προπονητής τερματοφυλάκων της Κ-19, Γιώργος Γαυγιωτάκης, θα έχουν την τεχνική καθοδήγηση του ΟΦΗ στο παιχνίδι Κυπέλλου στην Ξάνθη, που θα γίνει την Τρίτη (24/1, 5.15 μ.μ.). Η κίνηση αυτή κρίθηκε αναγκαία, απο τη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, μετά την παραίτηση του προπονητή του ΟΦΗ Νικου Νιόπλια και του προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Παγανιά. Ο προπονητής της Κ19 του ΟΦΗ Βασίλης Πλεσίτης, έχει την εμπειρία και απο την παλαιότερη θητεία του στον Εργοτέλη, να προσφέρει την βοήθεια που θα χρειαστεί ο Μηνάς Πίτσος, στην καθοδήγηση της ομάδας, στο προσεχές παιχνίδι. Η τετράδα αυτή στον πάγκο, θα είναι υπηρεσιακή, καθώς εντείνονται οι προσπάθειες της διοίκησης για την ανεύρεση νέου προπονητή στον ΟΦΗ, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να εμφανίζεται ως φαβορί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα