Χατζηγιοβάννης: «Μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση»

Χατζηγιοβάννης: «Μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση»

Gazzetta team
Χατζηγιοβάννης: «Μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση»

bet365

Ο Τάσος Χατζηγιοβάννης, αφού δήλωσε χαρούμενος με το ντεμπούτο του, τόνισε πως πιστεύει ότι η κατάσταση που υπάρχει στον Παναθηναϊκό μπορεί να αλλάξει.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για το ότι έκανε τη μεγαλύτερη χρονικά συμμετοχή του: «Ντεμπούτο είναι, εγώ μπήκα μέσα, έτρεξα, το χάρηκα και συνεχίζουμε. Κι εγώ δεν το περίμενα, ήταν μεγάλος ο χρόνος που μου έδωσε ο κόουτς. Έδωσα το καλύτερο που μπορούσα».

Για το ματς και αν η πτώση του Παναθηναϊκού μετά την ισοφάριση είναι θέμα ψυχολογίας: «Όχι, όλα παίζουν ρόλο. Και το γήπεδο και όλα. Ήταν μία φάση που δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεχθήκαμε το γκολ».

Για το αν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση: «Σίγουρα μπορεί να αλλάξει, πρέπει να το πιστέψουμε και αλλάζει σίγουρα. Εγώ το πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει».

Για την παρουσία τεσσάρων παικτών από την ακαδημία του Παναθηναϊκού στο αποψινό ματς: «Αυτό είναι πολύ ευχάριστο που παίρνουν συμμετοχή παιδιά από τις ακαδημίες. Ο κόουτς μας εμπιστεύεται, μας βάζει μέσα κι εμείς δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες».

Για το τι να περιμένουμε στο μέλλον από τον ίδιο: «Από μένα θέλω να παίξω στην ομάδα του Παναθηναϊκού, να τη βοηθήσω και να κατακτήσουμε τίτλους πολλούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα