Επστάιν: «Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κι άλλες δυσκολίες»

Gazzetta team
Επστάιν: «Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κι άλλες δυσκολίες»

bet365

Σίγουρος πως αν η Κέρκυρα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά μπορεί να αντιμετωπίσει με επιτυχία κι άλλες παρόμοιες δυσκολίες, εμφανίστηκε ο Ντένις Επστάιν.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για το γκολ που σημείωσε: «Είδα τον αντίπαλο να έρχεται προς τα πάνω μου και έπρεπε να αντιδράσω γρήγορα. Ήταν μονόδρομος να αντιδράσω έτσι και να πετύχω αυτό το τέρμα. Είχα την τύχη μαζί μου, που η μπάλα ήρθε ιδανικά στα πόδια μου, αλλά ήταν έτσι σχεδιασμένο από εμένα να εκτελέσω».

Για το γεγονός πως σκόραρε για δεύτερο σερί παιχνίδι: «Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλος αντίπαλος, είχαμε τη νίκη επί του Ατρόμητου την προηγούμενη αγωνιστική. Εγώ ακολουθώ τα λόγια του προπονητή μου, που μας λέει πως σημασία έχει να βάλουμε γκολ και όχι το ποιος θα σκοράρει».

Για την πίεση που άσκησε ο Παναθηναϊκός: «Αναμενόμενο ήταν. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί ανά πάσα στιγμή να πιέσει. Είχε ευκαιρίες, όπως και εμείς όμως. Με σκληρή δουλειά μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κι άλλες παρόμοιες δυσκολίες με επιτυχία».

Για το πως ήρθε αυτό το 1-1: «Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας. Ο Παναθηναϊκός πολύ δυνατός μπροστά, αλλά φαίνονταν οι αδυναμίες που έχει στην άμυνα του. Προσπαθήσαμε να το εκμεταλλευτούμε, γι' αυτό 90 λεπτά ήμασταν πίσω και προσπαθήσαμε να βγούμε στην αντεπίθεση».

Για την παρουσία τους στη Κέρκυρα: «Παρ' όλο που είχα την ευκαιρία να παίξω και σε κάποια άλλη ομάδα, επέλεξα την Κέρκυρα γιατί την αγαπάω, την νιώθω δεύτερό μου σπίτι και είμαι καλά εδώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα