Ζέκα: «Πρέπει να παλεύουμε για τη φανέλα»

Ζέκα: «Πρέπει να παλεύουμε για τη φανέλα»

Gazzetta team
Ζέκα: «Πρέπει να παλεύουμε για τη φανέλα»

bet365

Ο Κάρλος Ζέκας, εμφανώς απογοητευμένος, μίλησε για την ισοπαλία με την Κέρκυρα, χωρίς να μπορεί να εξηγήσει τον λόγο που υπήρξε η άσχημη αντίδραση μετά το 1-1.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Αν και αρχίσαμε καλά, σημειώσαμε το γκολ, μετά το τέρμα της Κέρκυρας δεν αντιδράσαμε σωστά. Είχαμε μια ανεξήγητη πίεση, που πρέπει να βρεθεί λύση, είναι κάτι που δεν πρέπει να συμβαίνει. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό το πρόβλημα και να το λύσουμε».

Για την αντίδραση μετά το 1-1: «Δεν μπορούμε να δεχόμαστε γκολ και να μην έχουμε σωστή αντίδραση. Είμαστε ο Παναθηναϊκός. Στο παιχνίδι με τον Πλατανιά όταν δεχτήκαμε το γκολ, το σκορ ήταν καλό και υπήρχε χρόνος να αντιδράσουμε και το κάναμε. Είναι κάτι που συμβαίνει στα παιχνίδια εκτός έδρας».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού και τι πρέπει να αλλάξει: «Πρέπει να παλεύουμε για τη φανέλα και να δείχνουμε το κανονικό μας πρόσωπο. Ο αγωνιστικός χώρος σήμερα δεν μας βοήθησε όμως πρέπει να δίνουμε περισσότερα και να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια. Σήμερα το παλέψαμε, όμως μόνο οι νίκες βελτιώνουν την κατάσταση της ομάδας. Παλεύουμε πάντα ως το τελευταίο λεπτό αλλά δεν τα καταφέρνουμε. Από δω και πέρα δεν πρέπει να μιλάμε πολύ αλλά αλλά με έργα, μέσα στο γήπεδο, να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την κατάσταση της ομάδας».

Για τη ψυχολογία των νέων παικτών σε αυτά τα ματς: «Αν και οι νεαροί παίκτες έχουν ενθουσιασμό, επηρεάζεται η ψυχολογία τους από τη γενικότερη κατάσταση της ομάδας. Όταν δεν είναι καλή, επηρεάζονται ακόμη και οι πιο έμπειροι. Πρέπει να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τη νοοτροπία που έχουμε».

Για το αν επηρέασε την ομάδα το γεγονός πως η χρονιά άρχισε με άλλους στόχους: «Προσπαθήσαμε, αποτύχαμε, αλλά θα προσπαθήσουμε ξανά. Τον στόχο του πρωταθλήματος, τον έθεσε η διοίκηση μαζί με τον Στραματσόνι, προσπαθήσαμε, δεν τα καταφέραμε. Ίσως να μας επηρεάζει κι αυτό. Το Κύπελλο ως στόχος δεν είναι αρκετό για εμάς, ήταν κάτι που προσπαθήσαμε, δεν τα καταφέραμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα