Ανδρούτσος, Ρέτσος και Μανθάτης στο πλευρό των σχολών (vid)

Ανδρούτσος, Ρέτσος και Μανθάτης στο πλευρό των σχολών (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ανδρούτσος, Ρέτσος και Μανθάτης στο πλευρό των σχολών (vid)

bet365

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις εγκαταστάσεις της σχολής Ηλιούπολης η 10η ημέρα του πρωταθλήματος σχολών Αττικής του Ολυμπιακού, με τους Ανδρούτσο, Ρέτσο και Μανθάτη να δίνουν το παρών.
Περισσότερα από 400 παιδιά απ' όλες τις σχολές του Ολυμπιακού στην Αττική αλλά και από τα Μέγαρα και την Κύπρο έπαιξαν αυτό που αγαπούν, ποδόσφαιρο, και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα είδωλα τους αφού τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Γιώργος Μανθάτης, Θανάσης Ανδρούτσος και Παναγιώτης Ρέτσος. Φυσικά το παρών έδωσε και η μασκότ της ομάδας ο Λεόνε. Οι τρεις ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Ακαδημία και τις Σχολές (Ανδρούτσος) του συλλόγου αποθεώθηκαν από τα παιδιά των Σχολών των Πειραιωτών, φωτογραφήθηκαν μαζί τους, έπαιξαν ποδόσφαιρο και υπέγραψαν εκατοντάδες αυτόγραφα, γεμίζοντας τα χαρά. Οι Μανθάτης, Ανδρούτσος και Ρέτσος που έχουν κερδίσει με το... σπαθί τους θέσεις στην μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού έδωσαν πολύτιμες συμβουλές στα παιδιά και τους τόνισαν ότι με δουλειά και πίστη η επιτυχία είναι κοντά.
Στο περιθώριο των αγώνων, όπου συμμετείχαν παιδιά τεσσάρων διαφορετικών ηλικιών, οι Σχολές της Αττικής έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους με το φλουρί να... πέφτει στην οικοδέσποινα Σχολή της Ηλιούπολης η οποία αν και νέα στο Δίκτυο του Ολυμπιακού δουλεύει μεθοδικά και πετυχαίνει συνεχώς νέους στόχους. Την πίτα έκοψε ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού κ. Βασίλης Νάνος ο οποίος ευχήθηκε σ' όλους υγεία και ζήτησε όλοι μαζί ν' αγωνιστούν για να μεγαλώνουν συνεχώς τον Ολυμπιακό. Εκτός από τους επικεφαλής των Σχολών της Αττικής το παρών έδωσε ο επικεφαλής της Σχολής Καρδίτσας κ. Παρθένης αλλά και οι κ.κ. Κουδελής, Αδάμου από τις Σχολές στην Κύπρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού διά των εκπροσώπων του κ. Γλύκα και κ. Κελεσίδη απένειμε στην Σχολή Ηλιούπολης το μετάλλιο του Συνδέσμου τιμώντας της για την πολύ ωραία διοργάνωση.
Για την άρτια διοργάνωση της γιορτής βοήθησαν εκτός από το προσωπικό της Σχολής Ηλιούπολης που φρόντισε να είναι όλα άψογα και η κα Έλσα Πιτσάκη, η κα Λυδία Τσουκαλά, η κα Νινέττα Βογιατζάκη και ο κ. Χρήστος Σολωμός που εργάζονται καθημερινά για τις Κεντρικές Σχολές του Ολυμπιακού.
ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΜΑΝΘΑΤΗΣ, ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΚΑΙ ΡΕΤΣΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΝΑΝΟΣ
Θανάσης Ανδρούτσος: "Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που είμαστε σήμερα εδώ και γυρίσαμε πίσω τον χρόνο στα παιδικά μας χρόνια. Σ' αυτά τα γήπεδα πριν από πολλά χρόνια μαζί με το Γιώργο είχαμε κερδίσει ως μέλη της Ακαδημίας με 4-0 την ΑΕΚ στον τελικό και είχαμε σηκώσει το κύπελλο (Θουκυδίδειο). Θέλω να πω στα παιδιά που είναι εδώ και σ' όλα τα παιδιά να μην σταματούν να δουλεύουν και να πιστεύουν στο όνειρο τους. Δεν είναι πολύ μακριά η επιτυχία. Να είναι ταπεινά και να δουλεύουν".
Γιώργος Μανθάτης: "Αυτό το γήπεδο μας θυμίζει πολλές ωραίες αναμνήσεις όπως είπε και ο Θανάσης. Είναι ωραίο να είσαι εδώ για να βγάλεις φωτογραφίες με μικρά παιδιά. Και εμείς όταν ήμασταν πιο μικροί, στην ηλικία τους, περιμέναμε να δούμε τους παίκτες της πρώτης ομάδας και να πάρουμε αυτόγραφα. Ήταν μεγάλη στιγμή για εμάς. Τώρα μας φαίνεται λίγο αστείο να δίνουμε εμείς αυτόγραφα στα παιδιά και να βγάζουμε μαζί τους φωτογραφίες. Εύχομαι σ' όλα τα παιδιά υγεία και ν' αγαπούν και να ευχαριστιούνται κάθε ημέρα το ποδόσφαιρο".
Παναγιώτης Ρέτσος: "Θέλω ν' ευχηθώ καλή χρονιά σ' όλους. Όλα τα παιδιά να έχουν υγεία και να παίζουν το άθλημα που αγαπούν, το ποδόσφαιρο. Να το ευχαριστιούνται κάθε ημέρα και να είναι χαρούμενα μέσα στο γήπεδο. Εάν δεν είναι να το σταματήσουν. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ και όπως είπαν και ο Θανάσης με τον Γιώργο εδώ έχουμε ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες αναμνήσεις. Είναι πάρα πολύ σημαντικό τα παιδιά να μαθαίνουν ποδόσσφαιρο στις Σχολές και στην Ακαδημία του Ολυμπιακού. Οι Σχολές δουλεύουν πολύ καλά και αναδεικνύουν νέα παιδιά. Εύχομαι υγεία σ' όλους και τα παιδιά να μην σταματούν να δουλεύουν και να πιστεύουν ότι μπορεί να παίξουν στην ομάδα των ονείρων τους".
Βασίλης Νάνος: "Το Πρωτάθλημα των Σχολών Αττικής είναι μια από τις βασικές διοργανώσεις του Δικτύου Σχολών και έχει γίνει πλέον θεσμός. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που βλέπουμε όλα αυτά τα παιδιά να διασκεδάζουν αλλά και να μαθαίνουν. Οι Σχολές είναι μια αγαπημένη οικογένεια που βάζει συνεχώς υψηλότερους στόχους. Με την βοήθεια όλων συνεχώς πετυχαίνουμε περισσότερα πράγματα. Είμαι και διπλά χαρούμενος σήμερα γιατί τρία παιδιά από τα "σπλάχνα" των Σχολών και της Ακαδημίας είναι εδώ μαζί μας ως μέλη της αγαπημένης μας ομάδας. Η πορεία τους είναι φωτεινό παράδειγμα γι' όλα τα νέα παιδιά. Εύχομαι υγεία και καλή χρονιά σ' όλους".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα