Κ-15: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-1

Gazzetta team
Κ-15: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-1

bet365

Ο Ολυμπιακός επικράτησε σε ένα ακόμα ντέρμπι των μικρών με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Νίκη με σκορ 1-0 στο ματς των ομάδων Κ-15.
Σ' αγώνα της 11ης ημέρας του πρωταθλήματος Super League K-15 που διεξήχθη στο Κορωπί ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι και πέτυχε την 2η νίκη της επί του Παναθηναϊκού μέσα σε μια εβδομάδα.Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε στο 30' ο Σουρλής με πλασέ έπειτα απο ασίστ του Γεωργακόπουλου.
Ο Νίκος Τοπολιάτης μετά από το τέλος του αγώνα σημείωσε: "Συγχαρητήρια στα παιδιά για την αγωνιστική τους παρουσία και για τη νίκη. Κυριαρχήσαμε απόλυτα στο παιχνίδι και θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις και βελτιωνόμαστε συνεχώς. Στόχος μας είναι να διορθώσουμε τα λάθη των παιδιών αλλά και ν' αναδείξουμε περισσότερο τα σωστά της ομάδας. Υπάρχει πλάνο που ακολουθούμε και όσο παίζουμε σωστά έρχονται και τ' αποτελέσματα που επιθυμούμε".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα