Μπεργκ: «Δεν ζήτησα να ξεκουραστώ, κάθε ματς τελικός»

Μπεργκ: «Δεν ζήτησα να ξεκουραστώ, κάθε ματς τελικός»

Gazzetta team
Μπεργκ: «Δεν ζήτησα να ξεκουραστώ, κάθε ματς τελικός»

bet365

Ο Μπερκ ξεκαθάρισε ότι δεν ζήτησε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ξεκουραστεί.

Κόπωση, ναι, υπάρχει. Ο ίδιος, λόγω και του ότι δεν ξεκουράστηκε μιας και είχε υποχρεώσεις με την εθνική αισθάνεται επιπλέον κούραση. Όμως, ο Μπεργκ ξεκαθαρίζει πως δεν ζήτησε να πάρει ανάσες και πως στόχος του είναι να βοηθάει το «τριφύλλι» να νικάει.

Οι δηλώσεις του στη «Live Sport»:

«Δώσαμε δύσκολα παιχνίδια, αλλά δεν πήραμε όλα τα αποτελέσματα που θέλαμε. Πρέπει να δούμε το παιχνίδι με τον Πλατανιά, τι κάναμε σωστά και τι όχι και να ασχοληθούμε με το επόμενο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή απόδοση, μπορούσαμε να τελειώσουμε τον αντίπαλο, όμως δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε περισσότερο μυαλό, κρατήσαμε το αποτέλεσμα και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό αυτή την περίοδο. Είναι δύσκολο μερικές φορές να αποδίδεις όπως πρέπει στο πιο υψηλό επίπεδο, ωστόσο εμείς ανταποκριθήκαμε καλά και νικήσαμε».

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Κέρκυρα - Παναθηναϊκός.

Για την κούραση που γράφτηκε να έχει και αν ζήτησε από τον Ουζουνίδη να τον ξεκουράσει: «Όχι, σε καμία περίπτωση. Όλοι νιώθουμε κουρασμένοι, σίγουρα έχω μία έξτρα επιβάρυνση επειδή το καλοκαίρι δεν έκανα διακοπές, όμως το διαχειρίζομαι. Μένω συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου και θέλω σε κάθε παιχνίδι να βοηθάω τον Παναθηναϊκό να νικάει. Ευτυχώς, μόλις ολοκληρωθεί αυτή η σεζόν, θα ξεκουραστώ πολλές μέρες».

Για το αν ανταποκρίθηκαν οι παίκτες που προηγουμένων δεν έπαιζαν και τώρα κλήθηκαν να κλήθηκαν να αγωνιστούν: «Όλοι δουλεύουμε στις προπονήσεις, προετοιμαζόμαστε για να βοηθήσουμε την ομάδα και είμαστε διαθέσιμοι όταν μας χρειαστούν. Κάθε παίκτης που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό σημαίνει ότι είναι ποιοτικός, οπότε δεν με εκπλήσσει όταν ακόμα και μεά από καιρό, μπαίνει και βοηθάει».

Για τους στόχους της ομάδας: «Να νικήσουμε το επόμενο παιχνίδι. Είναι ο μόνος στόχος που επικεντρωνόμαστε. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό, είναι η πιο ασφαλής μέθοδος για να πάμε καλα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα