Λουντ: «Στη μάχη μέχρι τέλους για το καλύτερο δυνατό»

Λουντ: «Στη μάχη μέχρι τέλους για το καλύτερο δυνατό»

Gazzetta team
Λουντ: «Στη μάχη μέχρι τέλους για το καλύτερο δυνατό»

bet365

Μέχρι τέλους θα παλέψει ο Παναθηναϊκός, με τους παίκτες να μένουν πιστοί στο αγωνιστικό πλάνο, όπως δήλωσε ο Ρόμπιν Λουντ.

Οι δηλώσεις του στη Real News:

«Με τις νίκες ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή μας και στόχος είναι παιχνίδι με το παιχνίδι να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Υπάρχουν φορές που δεν κάνουμε καλό παιχνίδι, όμως έχει μεγάλη σημασία το αποτέλεσμα, η νίκη που μας οπλίζει με δύναμη για να συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι το τελευταίο λεπτό του τελευταίου αγώνα της σεζόν.

Αυτό που καθημερινά προσπαθούμε στις προπονήσεις και στη συνέχεια στους αγώνες είναι να προσαρμοζόμαστε όσο πληρέστερα γίνεται στις απαιτήσεις του προπονητή μας και γι΄ αυτό δεν σταματάμε να δουλεύουμε σκληρά. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, είναι η δύναμή μας, το γνωρίζουμε, και φιλοδοξία μας είναι να καταφέρουμε να συνδυάζουμε το θετικό αποτέλεσμα με την καλή εμφάνιση. Στο χέρι μας είναι να δείξουμε σε όλους πως είμαστε ομάδα που αξίζει να παρακολουθούν και να υποστηρίζουν, στο χέρι μας είναι να τους έχουμε δίπλα μας κάθε Κυριακή στην εξέδρα. Και κούραση υπάρχει και άγχος, αλλά όταν παίζεις σε μια μεγάλη ομάδα δεν τα υπολογίζεις αυτά, παρά μένει αφοσιωμένος στο αγωνιστικό πλάνο και στη μάχη μέχρι τέλους για το καλύτερο δυνατό».

Όσο για το ματς με την Κέρκυρα, τόνισε: «Κανένα παιχνίδι δεν ήταν και δεν θα είναι στο εξής εύκολο, όποιος και αν είναι απέναντί μας. Η Κέρκυρα θα κοιτάξει να πάρει το καλύτερο, όμως και εμείς είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε στον δρόμο των νικών και θα τα δώσουμε όλα γι΄ αυτό, όχι μόνο σήμερα, αλλά και σε κάθε ματς μέχρι τη λήξη της περιόδου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα