Μανθάτης: «Οπως όταν ήμουν ball boy» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Μανθάτης: «Οπως όταν ήμουν ball boy» (vid)

bet365

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του και μίλησε μετά το παιχνίδι. Τι άλλο σχολίασε ο Μανθάτης.

Είναι η χαρά του παιδιού. Μετά τον Ρέτσο είναι αυτός που έχει αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά που του έχει δώσει ο Πάουλο Μπέντο. Ο λόγος για τον Μανθάτη ο οποίος πέτυχε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού και «κλείδωσε» τη νίκη στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της Nova.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Όταν ήμουν ball boy, κάθε φορά που έμπαινε γκολ το πανηγύριζα λες και το έβαζα εγώ. Είναι πολύ ωραίο να σκοράρεις στο Καραϊσκάκη. Ημουν ball boy πριν από 3-4 χρόνια, όταν βρισκόμουν στην Κ17 του Ολυμπιακού».

Για το γεγονός ότι για μια ακόμα φορά βρέθηκαν στην αποστολή παίκτες από την Ακαδημία: «Είναι πολύ ωραίο να βρισκόμαστε στην αποστολή. Όταν είδαμε ότι ξεκινούν ο Ανδρούτσος και ο Ρέτσος χαρήκαμε εξίσου με αυτούς που έπαιξαν στη βασική εντεκάδα».

Για τη νίκη επί της Ξάνθης: «Ηταν πολύ σημαντικό, γιατί προερχόμασταν από δύο ισοπαλίες. Από εκεί και πέρα δουλεύουμε με τους συμπαίκτες μας 6 μήνες. Όλα όσα δουλεύουμε στην προπόνηση βγαίνουν και πλέον νιώθουμε παίκτες της πρώτης ομάδας».

Για το γεγονός ότι μπήκε ως αλλαγή και έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του: «Όταν δεν ξεκινάς πρέπει να είσαι εξίσου συγκεντρωμένος. Όταν είσαι στον πάγκο πρέπει να κοιτάς τον αντίπαλό σου και να είσαι συγκεντρωμένος. Πρέπει να βλέπεις τους χώρους που δεν καλύπτονται. Όταν σου δίνεται η ευκαιρία να μπεις, πρέπει να την αρπάξεις από τα μαλλιά».

Για τη φάση του 69ου λεπτού: «Τσίμπησα την μπάλα και με ανέτρεψε ο τερματοφύλακας. Ο διαιτητής αποφασίζει, αλλά εγώ πιστεύω ότι ήταν πέναλτι».

Τέλος, ευχήθηκε «οι 10 συμμετοχές να γίνουν περισσότερες. Εύχομαι επίσης να συνδυαστούν με περισσότερα γκολ και με την επιτυχία της ομάδας»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα