Περέιρα: «Εξαρτάται καθαρά από εμάς»

Gazzetta team
Περέιρα: «Εξαρτάται καθαρά από εμάς»

bet365

Η απόδοση του ΠΑΟΚ θα κρίνει πολλά στο ματς με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες σύμφωνα με τον Φακούντο Περέιρα.

Ο Αργεντίνος επιθετικος μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε:

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σε δύσκολες συνθήκες, αλλά νομίζω ότι εξαρτάται καθαρά από εμάς. Σε όλο το πρωτάθλημα κερδίσαμε ή χάσαμε παιχνίδια, εξαιτίας της δικής μας απόδοσης. Αν μπούμε με την νοοτροπία να καθαρίσουμε το παιχνίδι όσο πιο νωρίς γίνεται, και με ένα γρήγορο γκολ, δεν θα έχουμε πρόβλημα. Θα είναι σίγουρο ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά αν δείξουμε καλή διάθεση, θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν θα προσεγγίσουν διαφορετικά το παιχνίδι, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών στους Ζωσιμάδες: «Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο γήπεδο, αλλά αυτό θα ισχύει και για τις δύο ομάδες. Ο αντίπαλος θα αντιμετωπίσει τα ίδια προβλήματα με εμάς. Έχουμε μία πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα και μπορούμε να προσαρμοστούμε σε οποιοδήποτε γήπεδο. Θα είναι στα πόδια μας το θέμα νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα