Ικανοποίηση Μπέντο για Καπίνο και άμυνα (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ικανοποίηση Μπέντο για Καπίνο και άμυνα (vid)

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την αμυντική εικόνα του Ολυμπιακού αλλά και την παρουσία του Στέφανου Καπίνο.

Ο Πορτογάλος επισήμανε στην συνέντευξη Τύπου για:

Το παιχνίδι με την Ξάνθη και το α' μέρος που 'έφυγε' έτσι και το τι γεύση του αφήνει: Η γεύση που μου μένει είναι πολύ καλή. Καταφέραμε να κερδίσουμε. Σε όλο το ματς σταθήκαμε καλά αμυντικά.

Στο β' μέρος συμφωνώ μαζί σας. Βελτιωθήκαμε στην επίθεση και σε κυκλοφορία και σε όλα τα επίπεδα. Στο α' μέρος κινδυνέψαμε μόνο σε μία φάση από μία κακή στιγμή και αμυντικό λάθος. Συνολικά οι παίκτες μας είχαν σωστή παρουσία. Κερδίσαμε δίκαια και ήμασταν ανταγωνιστικοί σε όλο το παιχνίδι.

Την εικόνα που βγάζει ο Ολυμπιακός και το εάν είναι αυτή που θέλει να βλέπει ή είναι κοντά σε αυτό που επιθυμεί: Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα. Το δείχνουν και οι αριθμοί και τα στατιστικά. Μέχρι και πριν την διακοπή είχαμε πολύ καλή εικόνα και μέχρι τον αγώνα με Πλατανιά. Αυτήν την στιγμή έχουμε επανέλθει. Έχουμε ακόμα σημαντικά περιθώρια βελτίωσης. Μπορούμε να πάμε πολύ καλύτερα.

Τα χαμένα πρώτα ημίχρονα εντός έδρας και την θετική εικόνα και ετοιμότητα του Καπίνο: Η στρατηγική και η προετοιμασία δεν αλλάζει. Είτε είναι δυνατός ο αντίπαλος είτε όχι. Ούτε στον ψυχολογικό τομεα. Ξέραμε σήμερα τι να περιμένουμε. Ο αντίπαλος σήμερα μας δυσκόλεψε λογω της αμυντικής του παρουσίας. Αμυντικά πήγαμε πολύ καλά και κινδυνέψαμε μονο σε μία φάση. Επίσης μπορεί να επηρεαστήκαμε από την κούραση από το προηγούμενο ματς. Για τους κίπερ ισχύει ότι και για τις άλλες θέσεις. Έχουμε 2 πορτιέρε που προσπαθούν για μία θέση. Από τον Λεάλι είμαι πολύ ευχαριστημένοι. Από τον Καπίνο σήμερα επίσης. Πήγε πολύ καλά. Δουλειά μας είναι να κρίνουμε το ποιός πρέπει να παιζει.

Την άποψη Λουτσέσκου πως ο Ολυμπιακός είναι μία κατηγορία μόνος του και το τι είπε σε Ανδρούτσο μετά το τέλος του α' μέρους εκεί που τον έπιασε: Καταρχήν είναι μία άποψη του αντίπαλου τεχνικού που ακούω με σεβασμό. Δουλειά δική μου και των βοηθών μου είναι να υπάρχει συνεχόμενη βελτίωση και να φτάσουμε στον τίτλο με τον πιο καλό τρόπο. Η διαφορά με άλλα χρόνια είναι πως φέτος οι παίκτες της Ακαδημίας - από εκει που έπαιζαν στο Κύπελλο - παίζουν στο πρωτάθλημα και σε δύσκολα ματς, Όπως και με Αστανά που πήραν ευκαιρίες. Όταν κάποιος είναι νέος κάνει λάθη είναι και λόγω απειρίας και θέλει τον χρόνο του. Εμείς κοιτάμε να τους βοηθάμε να ξεπερνάνε τα λάθη τους. Ο Ανδρούτσος δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή στιγμή του και ήθελα να του περάσω το μήνυμα να αφήσει τα λάθη πίσω του και να προχωρήσει. Αυτά του είπα όταν τον έπιασα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα