Λουτσέσκου: «Ολυμπιακός, ο πιο δυνατός όλων»

Δημήτρης Τομαράς
Λουτσέσκου: «Ολυμπιακός, ο πιο δυνατός όλων»

bet365

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναγνώρισε την μεγάλη αξία του Ολυμπιακού και πως είναι με διαφορά ο πιο δυνατός στην Λίγκα.

Ο Λουτσέσκου είπε στην συνέντευξη Τύπου για:

Το ματς: Για εμάς ήταν ένα καλό ματς. Η απογοήτευση ήταν το αποτέλεσμα, αντιμετωπίζοντας την κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα και πρώτη στην βαθμολογία. Ειδικά εάν δεν σκοράρεις στις φάσεις που έχεις. Μετά ο Ολυμπιακός με μία φάση σκόραρε. Το 2ο γκολ δεν έχει τόση σημασία για εμάς έτσι όπως ήρθε στο τέλος. Λυπάμαι για την προσπάθεια των παικτών. Πάλεψαν και θυσιάστηκαν αλλά στο τέλος δεν καταφέαμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Το ότι η Ξάνθη έπαιζε ντέρμπι κορυφής ως 2η και που μπορεί να φτάσει: Δεν ξέρω ποιο είναι το... ταβάνι. Το που μπορούμε να φτάσουμε. Να δούμε το επόμενο ματς γιατί μέχρι τώρα αυτό που μας διακρίνει είναι η ταπεινότητα. Στην αρχή της χρονιάς δεν σκεφτόμασταν κάτι τέτοιο. Θέλαμε όσο περισσότερους πόντους γίνεται για την παραμονή και μετά να κοιτάζαμε το καλύτερο πλασάρισμα. Το σημαντικό είναι να κρατήσουμε τα θετικά στο παιχνίδι μας και να κοιτάξουμε το Κύπελλο με ΟΦΗ και το πως μπορούμε να παρουσιαστούμε πιο καλοί.

Το πρωτάθλημα: Νομίζω πως η πιο δυνατή ομάδα στο πρωτάθλημα είναι ο Ολυμπιακός. Είναι ο Ολυμπιακός και οι άλλοι. Ένα γκρουπ ομάδων. Μάλλον οφείλεται στα πολλά ματς στην Ευρώπη και στους πολλούς τίτλους. Μετά υπάρχει μία ισορροπία στις ομάδες. Όμως θεωρώ ότι οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα βρουν - λόγω της εμπειρίας και της ποιότητάς τους - τον τρόπο να ξεπεράσουν τους αντιπάλους τους. Εμείς κοιτάμε να προετοιμάζουμε το επόμενο ματς. Να κρατάμε ένα πολύ καλό πνεύμα για την ομάδα με στόχο την οσο το δυνατόν πιο καλή συγκομιδή και μετά θα δούμε τι θα γίνει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα