Διαδήλωση με Σταν Κόλιμορ

Gazzetta team
Διαδήλωση με Σταν Κόλιμορ

bet365

Οι οπαδοί της Νότιγχαμ Φόρεστ έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ανάμεσά τους βρέθηκε ο Άγγλος πρώην στράικερ Σταν Κόλιμορ.

Ο Κόλιμορ φόρεσε για δύο χρόνια τη φανέλα της Φόρεστ, πριν πάρει μεταγραφή για τη Λίβερπουλ και προσφέρθηκε να συναντηθεί με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Φαουάζ Αλ Χασαουί, προκειμένου να του μεταφέρει τις ιδέες του για να βγει ο σύλλογος από το αδιέξοδο.

Ο 45χρονος πλέον διεθνής ήταν ανάμεσα στους 1000 οπαδούς που συγκεντρώθηκαν πριν το ματς με την Μπρίστολ Σϊτι για να διαμαρτυρηθούν κατά της ιδιοκτησίας, μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Αμερικανό Τζέι Τζέι Μουρς για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου του συλλόγου.

Ο κόσμος με πανό και συνθήματα αποδοκίμασε το νυν ιδιοκτησιακό καθεστώς και ο Κόλιμορ τόνισε ότι βρέθηκε εκεί για λόγους αλληλεγγύης, ελπίζοντας να καταφέρει να συναντηθεί με τον Φαουάζ και να προσπαθήσει να τον κάνει να ακούσει τους οπαδούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα