Κόστιτς: «Δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Κόστιτς: «Δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα»

bet365

Ο προπονητής του Αχαρναϊκού, Μίλαν Κόστιτς, έκρινε ότι δεν αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Σημείωσε πως η ομάδα του παρουσιάστηκε καλύτερη από τον Άρη αλλά πλήρωσε δύο πολύ φθηνά λάθη.

«Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη. Κάναμε καλό παιχνίδι, είχαμε τον έλεγχό του μέσα από την κυκλοφορία της μπάλας αλλά δεν σκοράραμε παρά τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Δεν αξίζαμε να χάσουμε γιατί ήμασταν η καλύτερη ομάδα του γηπέδου. Πληρώσαμε όμως δύο πολύ φθηνά λάθη. Δυστυχώς, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ο Άρης δεν μας τρόμαξε με την εμφάνισή του. Για να κερδίσεις όμως θα πρέπει να τελειώνεις τις ευκαιρίες που δημιουργείς κι εμείς δεν το κάναμε», είπε και συμπλήρωσε:

«Είναι σημαντικό το ότι ήμασταν καλύτεροι από μια ομάδα όπως ο Άρης η οποία είναι μεγάλη και διεκδικεί το Πρωτάθλημα. Περιμένω να έρθουν νέοι παίκτες στην ομάδα γιατί η βαθμολογική θέση που έχουμε δεν είναι καλή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα