Αναστόπουλος: «Δεν έπρεπε να δώσουμε δικαίωμα»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Αναστόπουλος: «Δεν έπρεπε να δώσουμε δικαίωμα»

bet365

Ο Νίκος Αναστόπουλος χαρακτηρίστηκε πολύ σημαντική τη νίκη του Άρη στην έδρα του Αχαρναϊκού και στάθηκε σε δύο σημεία τονίζοντας ότι αυτά έδωσαν το δικαίωμα στην γηπεδούχο ομάδα να ελπίζει στην ανατροπή.

«Είναι μια σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνουμε για να κλειδώσουμε τον στόχο. Ο Αχαρναϊκός έπαιξε καλά και μακάρι να συνεχίσει να παίζει έτσι όπως σήμερα ώστε να μην κινδυνέψει. Με δύναμη, αποφασιστικότητα και μαχητικότητα. Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, προηγηθήκαμε με 0-2 και θα μπορούσαμε να είχαμε τριπλασιάσει τα τέρματά μας», είπε αρχικά ο προπονητής του Άρη και συμπλήρωσε:

«Για μένα δύο ήταν οι καθοριστικές φάσεις. Στο 44ο λεπτό δεχθήκαμε ένα κρύο γκολ και κακώς δώσαμε το δικαίωμα στον Αχαρναϊκό να μπει με δύναμη στο δεύτερο ημίχρονο. Και δεύτερον, οι δύο κλασικές ευκαιρίες που είχαμε με τους Καπνίδη, Παυλίδη για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Σημασία έχει όμως η νίκη και το τι λέει ο βαθμολογικός πίνακας. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που ήρθε εδώ για να μας υποστηρίξει και πιστεύω ότι τον αποζημιώσαμε για τα χιλιόμετρα που έκανε».

Σε ερώτηση για τις ευκαιρίες που δημιούργησε ο Αχαρναϊκός, απάντησε: «Καταρχάς, μας βάλανε να παίξουμε δύο το μεσημέρι και δεν είχαμε τον απαιτούμενο χρόνο για να προετοιμαστούμε. Τέλος πάντως, εμείς είχαμε τις κλασικές ευκαιρίες στο παιχνίδι. Η ομάδα είχε πάθος, διάθεση και ομαδική αντίδραση. Θέλουμε όμως να βελτιώσουμε κάποια πράγματα γιατί το γκολ του Αχαρναϊκού ήρθε από χάσιμο της μπάλας».

Σχετικά με τον αγώνα που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, είπε: «Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα, έχοντας στο μυαλό τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Το έχω ξαναπεί, ο δικός μας αντικειμενικός στόχος είναι το Πρωτάθλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα