Ντέρμπι στην Κύπρο με... άρωμα ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Ντέρμπι στην Κύπρο με... άρωμα ΠΑΟΚ

bet365

Την Ομόνοια εντός έδρας καλείται να αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος η Ανόρθωση σ’ ένα παιχνίδι-ντέρμπι όπου υπάρχει έντονο το στοιχείο του… ΠΑΟΚ!

Και για τις δύο ομάδες είναι ένα σημαντικό παιχνίδι με έντονο το στοιχείο της κόντρας, μεταξύ των οπαδών που σε αντίθεση με την Ελλάδα θα είναι και από τις δύο πλευρές στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (17:00).

Και κάπου εδώ εμπλέκεται κι ο ΠΑΟΚ. Με τον Δημήτρη Γιαννούλη να έχει μόλις ενταχθεί στο ρόστερ της Ανόρθωσης και από την άλλη πλευρά στην Ομόνοια αγωνίζονται ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, δανεικός κι αυτός από τον Δικέφαλο στην κυπριακή ομάδα, αλλά και ο Ντάριο Κρέσιτς, που πέρασε για μία τριετία από την Τούμπα.

Φυσικά υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα, όπως ο Λούκας Βύντρα, ο Ματ Ντάρμπισαϊρ, ο Σάκης Παντελιάδης, ο Άρης Σοϊλέδης κι ο Κλέιτον.

Πάντως, ο προπονητής της Ομόνοιας ,Τζον Κάρβερ, άφησε εκτός αποστολής τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη, που είναι τραυματίας από το προηγούμενο παιχνίδι κυπέλλου με τον Εθνικό Άχνας.

Γιαννούλης: «Σημαντικό το ντέρμπι με την Ομόνοια»

Δηλώσεις στο sport-fm.com.cy έκανε ο νεοαποκτηθείς αριστερός ακραίος αμυντικός Δημήτρης Γιαννούλης ο οποίος τόνισε την σημαντικότητα του σημερινού αγώνα με την Ομόνοια.

Καταρχάς πως νιώθεις εδώ στην Κύπρο;
«Πολύ ωραία, νιώθω πολύ καλά αυτές τις λίγες μέρες».

Πως είχες την Ανόρθωση στο μυαλό σου πριν έρθει και τι βρήκες εδώ;
«Ήξεραν ότι ήταν μια μεγάλη ομάδα και αυτό το διαπίστωσα μόλις ήρθα εδώ, πρόκειται για έναν τεράστιο σύλλογο».

Πως βλέπεις τα πράγματα στο αγωνιστικό κομμάτι;
«Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε να μπούμε στα πλέι οφ και αν το επιτρέπουν οι συνθήκες θα προσπαθήσουμε και για κάτι καλύτερο. Είναι σημαντικό το ντέρμπι με την Ομόνοια».

Οι προσωπικές σου φιλοδοξίες…
«Στόχος μου είναι να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και να βοηθήσω την Ανόρθωση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα