Best Goal: Κι άλλο βραβείο για Λέο Μάτος

Gazzetta team
Best Goal: Κι άλλο βραβείο για Λέο Μάτος

bet365

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός του ΠΑΟΚ κέρδισε στη σχετική ψηφοφορία την πρωτιά για την ανάδειξη του Best Goal της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.

Ο Λέο Μάτος με το υπέροχο τέρμα που σημείωσε κόντρα στον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Τούμπας, κέρδισε το βραβείο του Best Goal της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Βραζιλιάνος άσος συγκέντρωσε το 22,55% των ψήφων κοινού και επιτροπής και παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό που είχε από το εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Τζέφρι Σαρπονγκ της Βέροιας στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ, κατέκτησε το βραβείο για το Best Goal της αγωνιστικής.

Στην κούρσα για τον MVP, ο Φακούντο Περέιρα που πέρασε σαν αλλαγή και σημείωσε δύο τέρματα στο παιχνίδι κόντρα στους Βοιωτούς, έμεινε στην τρίτη θέση, πίσω από τον Γρηγόρη Μάκο του Παναιτωλικού και τον Νικόλα Λεάλι του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα