Το περίεργο με Λουτσέσκου κι ο Κομίνης του Χ!

Κώστας Νικολακόπουλος Κώστας Νικολακόπουλος
Το περίεργο με Λουτσέσκου κι ο Κομίνης του Χ!

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta για το Ολυμπιακός-Ξάνθη, τον Ρουμάνο τεχνικό και τον διαιτητή!

Πραγματικά είναι περίεργο αυτό που συμβαίνει στα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Ξάνθη τα τελευταία χρόνια και δη από τότε που ανέλαβε την ομάδα της Θράκης ο Λουτσέσκου: ο Ολυμπιακός μπορει και κερδίζει πολύ πιο εύκολα μέσα στην Ξάνθη, απ΄ ότι μέσα στο Καραϊσκάκη!

Ο Ολυμπιακός τρεις φορές πήγε στην Ξάνθη με τον Λουτσέσκου στον πάγκο και τις τρεις φορές κέρδισε με 3-1, 3-1 και 2-0! Αντίθετα, μέσαστο Καραϊσκάκη η Ξάνθη ήρθε δύο φορές με το Ρουμανο στον πάγκο και στο ένα ματς κρατούσε το 0-0 ως το 74’ (πέρσι, τελικό 1-0) και στο άλλο το σκορ ήταν στο ρευστό 1-0 ως το 70’ (πρόπερσι, τελικό 2-0).

Ο Λουτσέσκου λοιπόν το γυροφέρνει το αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη. Πρόπερσι έχασε 2-0, πέρσι 1-0, φέτος;…Γενικά έχει νταλκά να πάρει ένα αποτεέλσμα από τον Ολυμπιακό, από τον οποίο χάνει συνεχώς (και στον τελικό του Κυπέλλου) και μπορεί απόψε να έχει ελλείψεις, αλλά σημασία για την Ξάνθη είναι ότι ξέρει να στήνει καλά την ομάδα αμυντικά και να εκμεταλλεύεται το χώρο για αντεπιθέσεις η, τις στημένες φάσεις.

Με ενδιαφέρον αναμένω και τη διαιτησία του Κομίνη, που είναι ανεπιθύμητος στον Ολυμπιακό μετά τα σφυρίγματα του τον Οκτώβριο του 2015, στις αρχές δηλαδή της περασμένης σεζόν, στο 2-2 με τον Πλατανιά στο Καραϊσκάκη, όταν είχε κάνει έξαλλους τους ερυθρόλευκους. Έκτοτε, δεν είχε ξαναοριστεί σε ματς του Ολυμπιακού. Κατά σύμπτωση, ας το πούμε έτσι, το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι του Ολυμπαικού που είχε παίξει, ήταν πάλι ισοπαλία, πάλι με τον Πλατανιά, αλλά για το πρωτάθλημα κι εκτός έδρας, τον Μάίο του 2015 (1-1)!

Διαιτητής που τα δύσκολα παιχνίδια που σφυρίζει, τα πάει στο Χ, δείχνοντας μάλλον συμβιβαστική διάθεση. Βλέπε φέτος ΠΑΟ-ΑΕΚ 0-0, Πανιώνιος-ΠΑΟ 1-1, Παναιτωλικός-ΠΑΟ 0-0 και πέρσι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0, ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-2…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.