Στο... κάδρο και ο Καρτάμπια, τα δεδομένα για Σάντος

Δημήτρης Τομαράς
Στο... κάδρο και ο Καρτάμπια, τα δεδομένα για Σάντος

bet365

Ο 24χρονος Καρτάμπια της Βαλένθια είναι μία ακόμα περίπτωση που απασχολεί έντονα τον Ολυμπιακό για την θέση του εξτρέμ. Τι προκύπτει για Αντερλάν Σάντος.

Από χθες έχει προκύψει ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει πιο έντονα την υπόθεση του Αργεντίνου άσου, που έχει και ισπανικό διαβατήριο.

Ο Φεντερίκο "Φέντε" Καρτάμπια της Βαλένθια με συμβόλαιο που εκπνέει φέτος το καλοκαίρι, δείχνει να απασχολεί τους ερυθρόλευκους. Ο εν λόγω εξτρέμ είχε φέτος 6 συμμετοχές και 1 ασίστ. Ως περιπτώσεις των πλάγιων επιθετικών έχουν διαρρεύσει εδώ και μέρες οι υποθέσεις των Ντόλι και Ματέους Περέϊρα.

Σχετικά με τον Αντερλάν Σάντος, οι ισπανικές πηγές τον θέλουν να παραμένει στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Δίνουν όμως προβάδισμα στην Μαρσέιγ, τονίζοντας πως ο παίκτης δεν είναι θετικός για Ελλάδα. Ενδιαφέρον για τον εν λόγω σέντερ μπακ υπάρχει και από την Γαλατά αλλά και πορτογαλικές και βραζιλιάνικες ομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα