Μάρκο Σίλβα: «Kαλύτερη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μάρκο Σίλβα: «Kαλύτερη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι»

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Χαλ με την Τσέλσι εκθείασε τους «μπλε», ενώ αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα του.

Το πρώτο δυνατό τεστ στον πάγκο της Χαλ δίνει ο Μάρκο Σίλβα μετά την εμφατική επικράτηση της ομάδας του κόντρα στη Μπόρνεμουθ (3-1).

Οι «Τίγρεις» φιλοξενούνται από την Τσέλσι με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού να αναφέρεται με κολακευτικά σχόλια για την αξία των πρωτοπόρων της Premier League.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Μέχρι στιγμής είναι η καλύτερη ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν ξεκίνησαν καλά, όταν έκαναν κάποιες αλλαγές δημιούργησαν ένα φανταστικό σερί. Έχουμε όμως αυτοπεποίθηση».

Ο 39χρονος τεχνικός παράλληλα έκανε αναφορά στην πρόοδο που έχει ήδη συντελεστεί στην Χαλ από την μέρα που ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία.

«Γνωρίζω τους παίκτες καλύτερα και εκείνοι ξέρουν εμένα καλύτερα εβδομάδα με εβδομάδα. Νομίζω πως η ατμόσφαιρα στον σύλλογο βελτιώνεται».

Τέλος στάθηκε στις δυνατότητες των παικτών του και όχι στα ατού της Τσέλσι.

«Τα ατού της Τσέλσι; Δεν έχει σημασία. Περιμένουμε πολλά από την Τσέλσι. Είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά επικεντρωνόμαστε σε μας».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα