Χωρίς Κρέσπο και το μυαλό στον ΠΑΣ (vid)

Χωρίς Κρέσπο και το μυαλό στον ΠΑΣ (vid)

Gazzetta team
Χωρίς Κρέσπο και το μυαλό στον ΠΑΣ (vid)

bet365

«Καθαρές» ήταν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Χοσέ Κρέσπο, που ένιωσε ενοχλήσεις στο ματς με τον Λεβαδειακό. Ο Ισπανός από το Σάββατο αναμένεται να είναι στη διάθεση του Ίβιτς.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Προπόνηση υψηλής έντασης είχε το πρόγραμμα για την Παρασκευή (20.01). Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν στην βελτίωση της κυκλοφορίας της μπάλας μέσα από μια σειρά συνδυαστικών ασκήσεων.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Λεβαδειακό ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης κι αποκατάστασης στην πισίνα. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας στο κομμάτι της ανάπτυξης και της συνοχής των γραμμών.

Σε ό,τι αφορά στο ιατρικό κομμάτι ο Χοσέ Κρέσπο που αισθάνθηκε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κι αντικαταστάθηκε προληπτικά, υποβλήθηκε σε υπερηχογραφικό έλεγχο, ο οποίος ήταν καθαρός. Ο ποδοσφαιριστής θα ολοκληρώσει το καθιερωμένο πρωτόκολλο αποκατάστασης μετά τους αγώνες και αναμένεται να είναι κανονικά στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς.

Το Σάββατο (21.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας».

Δείτε το βίντεο της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα