Με Περόνε και Δώνη κόντρα στη Βέροια ο Ηρακλής

Gazzetta team
Με Περόνε και Δώνη κόντρα στη Βέροια ο Ηρακλής

bet365

Ο Ηρακλής υποδέχεται τη Βέροια (21/3, 15:00), με μοναδικό απόντα τον Ζιάμπαρη και τους Περόνε-Δώνη να είναι στα πλάνα του Παντελίδη. Απέσυρε την προσφυγή του ο Μπαρτολίνι.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για το ματς με τη Βέροια, όπου ο «γηραιός» δεν θέλει να σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη όντας σε δυσμενή θέση.

Ο Χρήστος Δώνης είναι για πρώτη φορά στα πλάνα του Παντελίδη, ενώ την ποινή του εξέτισε ο Περόνε και είναι πάλι... μάχιμος.

Το θετικός επίσης, για τον Ηρακλή των τόσων προβλημάτων είναι ότι ο Μπαρτλίνι απέσυρε την προσφυγή του, οι δύο πλευρές τα βρήκαν με τον παίκτη να δέχεται να λάβει τα δεδουλευμένα του και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει στον Απόλλωνα Σμύρνης, όπως σας ενημερώσαμε.

Η αποστολή:

Αγγελόπουλος, Γιαννίκογλου, Γροντής, Ηλιάδης, Ιντζόγλου, Καραγκούνης, Κούρος, Λουκίνας, Πασάς, Ρούσσος, Σαραμαντάς, Στάμου, Τζανετόπουλος, Χουάντερσον, Μοντέιρο, Λεοζίνιο, Περόνε, Δώνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα