Η Ανόρθωση ανακοίνωσε Γιαννούλη (vid)

Gazzetta team
Η Ανόρθωση ανακοίνωσε Γιαννούλη (vid)

bet365

Ολοκληρώθηκε και τυπικά ο δανεισμός του Δημήτρη Γιαννούλη από τον ΠΑΟΚ στην Ανόρθωση, με την κυπριακή ομάδα να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτησή του Ελληνα αμυντικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ανόρθωσης αναφέρει:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Ελλαδίτη αμυντικό, διεθνή με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες, Δημήτρη Γιαννούλη. Ο Δημήτρης έχει αποκτηθεί με 6μηνο δανεισμό από τον ΠΑΟΚ και προοπτική ανανέωσης για 1 χρόνο.

Πρόκειται για 20χρονο (17 Οκτ. 1996) ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερό μπακ. Από το 2012 όταν και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα αγωνίστηκε στον Βατανιακό, στον Πιερικό και στην Βέροια όπου κατέγραψε γεμάτες χρονιές.

Μετά την υπογραφή του προέβη στις πρώτες του δηλώσεις όπου μεταξύ άλλων τόνισε πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της".

Ο νεαρός άσος παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις, αναφέροντας:

Για την απόφαση του να συνεχίσει στην Ανόρθωση:

«Πήρα την απόφαση να συνεχίσω την καριέρα μου εδώ καθώς η Ανόρθωση είναι μια από τις πιο ιστορικές ομάδες στην Κύπρο και θα ήθελα και εγώ με την προσπάθεια μου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της την φετινή περίοδο».

Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου αυτό το εξάμηνο που θα είμαι στην Ανόρθωση και να πάει η ομάδα καλά».

Για το μήνυμα του στον κόσμο:

"Σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που θα καταβάλει η ομάδα για τα υπόλοιπα παιχνίδια θα χρειαστούμε την στήριξη του κόσμου για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα