Τέλος ο Ντιλαβέρ από τον Πλατανιά, πρόβλημα ο Σωτηρίου

Δημήτρης Τομαράς
Τέλος ο Ντιλαβέρ από τον Πλατανιά, πρόβλημα ο Σωτηρίου

bet365

Το συμβόλαιο του Χάρις Ντιλαβέρ με τον Πλατανιά λύθηκε και ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος. Πρόβλημα στον ώμο ο Σωτηρίου. Σε Καισαριανή η προπόνηση της Παρασκευής.

Ο 26χρονος Βόσνιος αποκτήθηκε για να κάνει την διαφορά, ωστόσο συμπλήρωσε μόλις 6 συμμετοχές, δίχως να πετύχει γκολ με τα χρώματα του Πλατανιά.

Έτσι, το μεσημέρι της Παρασκευής λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών.

Στα της σημερινής, πρωινής προπόνησης (που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Νήαρ Ηστ στην Καισαριανή ελέω της απόφασης να παραμείνει η ομάδα στην Αθήνα και να ταξιδέψει οδικώς για το ματς της Κυριακής με τη Λάρισα), το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους έπαιξαν στη Λεωφόρο το απόγευμα της Πέμπτης, ωστόσο, υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του Σωτηρίου.

Ο πορτιέρο της ομάδας έχει αποκομίσει πρόβλημα στον ώμο και θα επανεξεταστεί εντός της ημέρας.

Στα υπόλοιπα, ο Καρυπίδης αναμένεται να είναι διαθέσιμος για την ομάδα του Πλατανιά για την αναμέτρηση με τους «βυσσινί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα