Mελισσανίδης: «Σας θέλω... Απάτσι»

Mελισσανίδης: «Σας θέλω... Απάτσι»

Γιώργος Τσακίρης
Mελισσανίδης: «Σας θέλω... Απάτσι»

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσίασε τον Μανόλο Χιμένεθ στους παίκτες της ΑΕΚ, επιχειρώντας να τους ανεβάσει την ψυχολογία.

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέστρεψε στα Σπάτα και την παρουσίασή του ανέλαβε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος αφού είπε δύο λόγια για τον Ισπανό τεχνικό, προσπάθησε να ντοπάρει ψυχολογικά τους «κιτρινόμαυρους».

«Βρίσκομαι εδώ για να σας παρουσιάζω τον καινούργιο σας προπονητή ο οποίος επιλέχτηκε γιατί γνωρίζει το κλαμπ, έχει δουλέψει εδώ, έχει κατακτήσει ένα κύπελλο με την ομάδα μας και με την εμπειρία του από τις ομάδες που έχει δουλέψει εκτιμώ ότι μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε», τόνισε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης.

Στη συνέχεια, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες των παικτών, από τους οποίους ζήτησε να είναι... Απάτσι από εδώ και πέρα: «Θέλω να ξέρετε ότι παρά τα άσχημα αποτελέσματα εξακολουθώ να σας πιστεύω, είστε καλοί παίκτες και θα είμαι δίπλα σας. Έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς και από ατυχία και από έλλειψη αυτοπεποίθησης αλλά και από πολλά δικά μας λάθη. Πρέπει να ανατρέψετε την κατάσταση, πιστέψτε στους εαυτούς σας και δώστε τα όλα. Από εδώ και πέρα σας θέλω Απάτσι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα