Το προσπάθησε ο ΠΑΟΚ για Φρανκόφσκι

Το προσπάθησε ο ΠΑΟΚ για Φρανκόφσκι

Σταύρος Σουντουλίδης
Το προσπάθησε ο ΠΑΟΚ για Φρανκόφσκι

bet365

Ο Πρέμισλαβ Φρανκόφσκι, το όνομα του οποίου ακούστηκε πριν λίγους μήνες και για την ΑΕΚ, θα μπορούσε να είναι συμπαίκτης του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ, αλλά κάτι τέτοιο δε θα συμβεί…

Ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «przegladsportowy.pl», ενδιαφέρθηκε έντονα για την απόκτηση του 21χρονου ακραίου επιθετικού της Γιαγκελόνια, τον οποίο είχε παρακολουθήσει από κοντά και ξεχωρίσει το φθινόπωρο ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΑΕΚ, Αλεξ Ντε Μπαρτόλο.

Όπως γράφουν οι Πολωνοί «αρκετές ελληνικές ομάδες», προφανώς αναφέρονται και στην ΑΕΚ, «έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για τον εξτρέμ της Γιαγκελόνια», όμως όπως σημειώνουν «ο ΠΑΟΚ ήταν η πιο αποφασισμένη ομάδα για να βάλει χρήματα στο τραπέζι της μεταγραφής».

Η προσφορά του «Δικεφάλου» για την απόκτηση του Πρέμισλαβ Φρανκόφσκι, ενός εκ των μεγαλύτερων ταλέντων του πολωνικού ποδοσφαίρου, άγγιξε το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Τελικά η διοίκηση της Γιαγκελόνια αποφάσισε να πει «όχι» στην πρόταση του ΠΑΟΚ. Πρώτον γιατί αυτή την στιγμή είναι στην κορυφή του πολωνικού πρωταθλήματος και δε θέλει να χάσει έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της, που φέτος έχει 5 γκολ και 1 ασίστ, ενώ δεύτερον το καλοκαίρι ο Φρανκόφσκι θα συμμετάσχει με την εθνική ομάδων U-21 της Πολωνίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και μέσα από τις εμφανίσεις του στο τουρνουά θα μπορέσει να ανεβάσει κι άλλο την χρηματιστηριακή αξία του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα