Ουζουνίδης: «Δουλειά στο... μυαλό των παιδιών»

Ουζουνίδης: «Δουλειά στο... μυαλό των παιδιών»

Κώστας Ζάλιαρης
Ουζουνίδης: «Δουλειά στο... μυαλό των παιδιών»

bet365

Το πνευματικό και ψυχολογικό κομμάτι των παικτών του, ανεξάρτητα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, είναι από τα πιο σημαντικά όσον αφορά στη δουλειά που πρέπει να γίνει στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο κόουτς του «τριφυλλιού» στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-1 επί του Πλατανιά στη Λεωφόρο:

για το ματς: «Δίκαιη νίκη που θα μπορούσε να είναι πιο εύκολη. Στα περισσότερα κομμάτια του παιχνιδιού παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, με μια καλή τελική πάσα θα κάναμε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες, όμως γενικά είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση και την προσπάθεια. Πέρα από τα πέντε λεπτά που χάσαμε την ηρεμία μας μετά το γκολ που δεχθήκαμε, όμως επικρατήσαμε και το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί.

Το έχω πει πολλές φορές, ξέρουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν όμως βλέπω διάθεση και προσπάθεια και είναι σίγουρο ότι θα βελτιωθούμε και από τα λάθη που κάνουμε»

για τη φυσική κατάσταση και το ενδεχόμενο ν' αδίκησαν τον εαυτό τους οι παίκτες με την εξέλιξη του ματς: «Οι ποδοσφαιριστές έρχονται σιγά σιγά ... Και σε τρεξίματα και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ κάναμε τα περισσότερα χιλιόμετρα από τα παιχνίδια και σήμερα δείξαμε διάθεση. Το σημαντικό μέσα στα γενικότερα προβλήματα που έχουμε, είναι το μυαλό τους. Είναι καλά, έχουν διάθεση, έχουν θέληση και προσπαθούν να δώσουν πράγματα στο γήπεδο. Προσπαθούμε να δουλέψουμε στο μυαλό και την ψυχολογική προσπάθεια. Αν γινόταν και το 3-0 θα γινόταν πιο εύκολο το ματς όμως αντίθετα μείωσε ο αντίπαλος. Εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε δίχως να επηρεαζόμαστε».

για το δημιουργικό κομμάτι και το 4-3-3: «Ήταν το καλύτερο ματς δημιουργικά. Είχαμε και ευκαιρίες και συνδυασμούς. Έχουν εμπειρία τα παιδιά και έχουν παίξει κι άλλες φορές με αυτή τη διάταξη. Εξαρτάται και από ποιους παίκτες έχουμε. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Δεν είναι το θέμα τι αρέσει σε μένα, αλλά τι ταιριάζει στην ομάδα. Αν έχουμε όλους τους μέσους στη διάθεσή μας, θα έχουμε διαφορετική εικόνα. Ακόμα και ο Ζέκα που δεν είναι στο 100% είναι φυσιολογικό. Το θέμα είναι να ξέρουμε πως θα διαμορφωθεί το ρόστερ μετά και τις προσθήκες που θα γίνουν για να δουλέψουμε και να μην αλλάζουμε κάθε Κυριακή».

για τις μεταγραφές: «Έχουμε κάποια καλά νέα ως προς και τις αποδεσμεύσεις αλλά και προς τους ποδοσφαιριστές που έχουμε πλησιάσει και έχουμε κατασταλάξει. Γίνονται προσπάθειες για να δούμε τι μπορούμε να προχωρήσουμε...».

για τους Μολέδο και Κουτρουμπή: «Ο Γιώργος ίσως είναι έτοιμος για την Κέρκυρα, όχι τόσο ο Μολέδο».

για την άμυνα: «Έκαναν κάποια λάθη σήμερα οι Τελάντερ και Ευαγγέλου. Μακάρι να μπορούσαμε να ξεκουράσουμε και τον μικρό, αλλά δεν είναι ό,τι καλύτερο κάθε φορά ν' αλλάζεις την άμυνά σου. Το θέμα είναι ότι θα παίζει όποιος είναι καλύτερος κι όποιος ταιριάζει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα